Home » Market Watch – Το Bitcoin Αποτυγχάνει να Ανακτήσει τα $60K, το DOGS Εισέρχεται στα Top 100 Altcoins
Posted in

Market Watch – Το Bitcoin Αποτυγχάνει να Ανακτήσει τα $60K, το DOGS Εισέρχεται στα Top 100 Altcoins

Market Watch - Το Bitcoin Αποτυγχάνει να Ανακτήσει τα $60K, το DOGS Εισέρχεται στα Top 100 Altcoins

Μετά τη χθεσινή πτώση που οδήγησε το BTC σε χαμηλό 9 ημερών, το περιουσιακό στοιχείο ανέκαμψε κάπως, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από το πολυπόθητο επίπεδο των $60,000. Οι περισσότερα μεγάλα altcoins σημείωσαν κάποιες κερδοφόρες αποδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των ETH, ADA και TON, ενώ τα STX και TAO συνέχισαν την πτωτική τους πορεία.

BTC Σταμάτησε στα $60K

Την περασμένη Παρασκευή ήταν μια ιδιαίτερα θετική μέρα για το κυρίαρχο κρυπτονόμισμα, καθώς ανέβηκε από περίπου $60,000 σε λίγο πάνω από $64,000 και συνέχισε να αυξάνεται το Σάββατο το πρωί, φτάνοντας σχεδόν τα $65,000. Αυτό συνέβη μετά από δύο ανοδικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της υπόσχεσης της Fed να αρχίσει να μειώνει τα επιτόκια και της απόσυρσης του RFK από την προεδρική κούρσα του 2024, ενώ παράλληλα υποστήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά από ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο, το περιουσιακό στοιχείο πέρασε στην επίθεση το πρωί της Δευτέρας και άγγιξε υψηλό 3 εβδομάδων στα $65,150 (στο Bitstamp). Ωστόσο, δεν κατάφερε να διατηρήσει την ανοδική του πορεία και γρήγορα υποχώρησε στα $63,000 την Τρίτη. Οι αρκούδες πήραν τον πλήρη έλεγχο της αγοράς αργότερα την ίδια μέρα και ξεκίνησαν μια τεράστια πτωτική κίνηση που οδήγησε το bitcoin στα $58,100.

Η επακόλουθη ανάκαμψη πήρε το BTC στα $60,000, αλλά η λαβή των αρκούδων σφίχτηκε, και το κρυπτονόμισμα έπεσε κάτω από τα $58,000 αργότερα εκείνη την ημέρα. Προς το παρόν, έχει ανακάμψει πάνω από $1,000, αλλά παραμένει κάτω από τα $60,000.

Αυτό σημαίνει ότι η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του έχει σταθεροποιηθεί στα $1.175 τρισεκατομμύρια στο CG, ενώ η κυριαρχία του πάνω στα altcoins έχει σημειώσει ελαφρά πτώση, φτάνοντας στο 53.6% στο CG.

ETH Ανακάμπτει 3%

Το Ethereum ήταν από τα πιο ζημιωμένα περιουσιακά στοιχεία χθες, καθώς έπεσε κάτω από τα $2,500. Ωστόσο, έχει ανακτήσει μέρος του εδάφους και τώρα βρίσκεται κοντά στα $2,550, καθώς τα spot ETH ETFs κατέγραψαν την πρώτη θετική ημέρα σε ροές εισροών από τις 14 Αυγούστου.

Το Toncoin, που επηρεάστηκε από τις εξελίξεις γύρω από τον CEO του Telegram, Pavel Durov, είναι επίσης περίπου 3.5% πάνω σήμερα και βρίσκεται κοντά στα $5.6. Τα άλλα μεγάλα altcoins που βρίσκονται στο πράσινο περιλαμβάνουν τα ADA, SHIB, DOGE, BNB, TRX, και BCH.

Το DOGS είναι ο μεγαλύτερος κερδισμένος σήμερα. Το meme coin έχει εισέλθει στα κορυφαία 100 altcoins με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, μετά από άνοδο σχεδόν 20% τις τελευταίες 24 ώρες.

Αντίθετα, τα STX, TAO, και FET έχουν σημειώσει μεγάλες απώλειες τις τελευταίες μέρες, με πτώσεις μεταξύ 5-6%.

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων έχει ανακτήσει περίπου $50 δισεκατομμύρια από το χθεσινό χαμηλό, αλλά παραμένει κάτω από τα $2.2 τρισεκατομμύρια.

Συμπέρασμα

Η αγορά κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να παρουσιάζει έντονη μεταβλητότητα, με το Bitcoin να μην καταφέρνει να ανακτήσει το επίπεδο των $60,000. Τα μεγάλα altcoins δείχνουν σημάδια ανάκαμψης, αλλά παραμένουν υπό την πίεση των αρκούδων. Οι επενδυτές παρακολουθούν στενά τις επόμενες κινήσεις στην αγορά, καθώς η συνολική κατεύθυνση παραμένει αβέβαιη.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *