Home » Η Τιμή του Bitcoin Έφτασε τα $65K: Θα Μπορούσαν Νέα Ιστορικά Υψηλά να Είναι Μόλις Εβδομάδες Μακριά;
Posted in

Η Τιμή του Bitcoin Έφτασε τα $65K: Θα Μπορούσαν Νέα Ιστορικά Υψηλά να Είναι Μόλις Εβδομάδες Μακριά;

Η Τιμή του Bitcoin Έφτασε τα $65K: Θα Μπορούσαν Νέα Ιστορικά Υψηλά να Είναι Μόλις Εβδομάδες Μακριά;

Σημαντικά Σημεία της Ιστορίας

  • Ο Αναλυτής Κρυπτονομισμάτων Michael van de Poppe προβλέπει ότι το Bitcoin θα φτάσει σε νέα ιστορικά υψηλά μέχρι το τρίτο τρίμηνο.
  • Σημαντικές εισροές σε ETF, συνολικού ύψους $301 εκατομμυρίων, υποστηρίζουν την ανοδική προοπτική για το Bitcoin.
  • Η Santiment προειδοποιεί τους επενδυτές να είναι προσεκτικοί εν μέσω αυξανόμενης αισιοδοξίας και διακυμάνσεων στη συναισθηματική διάθεση της αγοράς.

Η τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου ξεκίνησε με θετικό σημείο, με την τιμή του Bitcoin να ανεβαίνει στα $64,989 μετά από μια σύντομη πτώση κάτω από τα $54,000 νωρίτερα τον Ιούνιο. Αυτή η εντυπωσιακή ανάκαμψη έχει ενισχύσει την αισιοδοξία μεταξύ των επενδυτών. Εν τω μεταξύ, ο γνωστός αναλυτής κρυπτονομισμάτων Michael van de Poppe πιστεύει ότι αν το Bitcoin μπορέσει να διατηρήσει το τρέχον επίπεδο τιμών, είναι πιθανό να φτάσει στο ιστορικό του υψηλό στο τρίτο τρίμηνο.

Το Bitcoin Θα Φτάσει σε Ιστορικά Υψηλά Μέχρι το Τρίτο Τρίμηνο

Σύμφωνα με την ανάλυση του Michael van de Poppe, το Bitcoin (BTC) έχει ανακάμψει επιτυχώς στο εύρος διαπραγμάτευσης του αφού έπεσε κάτω από τα πρόσφατα επίπεδα υποστήριξης. Ο αναλυτής τονίζει περαιτέρω τη σημασία του επιπέδου των $60,000, σημειώνοντας ότι όσο το Bitcoin διατηρείται πάνω από αυτή την τιμή, είναι πιθανό να διατηρήσει την θετική του δυναμική.

Κοιτώντας μπροστά, ο Van de Poppe προβλέπει ότι αυτή η ανοδική τάση θα συνεχιστεί, με ισχυρή πιθανότητα το Bitcoin να φτάσει σε νέα ιστορικά υψηλά τους επόμενους μήνες. Αυτή η αισιόδοξη πρόβλεψη έρχεται καθώς το ενδιαφέρον για το Bitcoin αυξάνεται και η αγορά αρχίζει να σταθεροποιείται.

Ισχυρές Εισροές Ενισχύουν την Αγορά

Προσθέτοντας στην θετική διάθεση, τα spot Bitcoin exchange-traded funds (ETFs) είδαν σημαντικές εισροές, συνολικού ύψους $301 εκατομμυρίων τη Δευτέρα, χωρίς να αναφέρονται εκροές από τα ETFs. Ιδιαίτερα, τα BlackRock’s IBIT και Ark Invest’s ARKB ηγήθηκαν των εισροών, συνεισφέροντας $117.2 εκατομμύρια. Αυτή η έντονη δραστηριότητα στην αγορά των ETF ενισχύει περαιτέρω την ανοδική προοπτική για το Bitcoin.

Προειδοποίηση της Santiment προς τους Επενδυτές

Η Santiment, μια πλατφόρμα αναλυτικής blockchain, προτρέπει τους επενδυτές να είναι προσεκτικοί μετά από μια γρήγορη άνοδο στην αισιοδοξία της αγοράς. Συνιστούν προσεκτική σκέψη όταν το πλήθος γίνεται πολύ θετικό χωρίς σαφή σημάδια ανησυχίας.

Αυτή η έκρηξη της ελπίδας φαίνεται να συνδέεται με τις θετικές απόψεις για την πιθανή νίκη του Donald Trump στις εκλογές τον Νοέμβριο. Πολλοί επενδυτές πιστεύουν ότι υπό την ηγεσία του, η αγορά κρυπτονομισμάτων θα αναπτυχθεί.

Επιπλέον, ο Δείκτης Φόβου και Απληστίας των Κρυπτονομισμάτων έχει δείξει μεγάλες διακυμάνσεις σε μόλις τρεις ημέρες, από την “ακραία φόβο” στην “απληστία.” Αυτή η ξαφνική αλλαγή δείχνει την τρέχουσα ανοδική πορεία της αγοράς κρυπτονομισμάτων, αλλά επίσης δείχνει πόσο αβέβαια είναι τα συναισθήματα μεταξύ των επενδυτών.

Συμπέρασμα

Η πρόσφατη άνοδος της τιμής του Bitcoin έχει προκαλέσει αισιοδοξία μεταξύ των επενδυτών και αναλυτών. Με την υποστήριξη των σημαντικών εισροών σε ETF και την ανοδική προοπτική που αναμένεται από αναλυτές όπως ο Michael van de Poppe, το Bitcoin φαίνεται να είναι σε καλή θέση για να φτάσει σε νέα ιστορικά υψηλά μέχρι το τρίτο τρίμηνο. Ωστόσο, οι επενδυτές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να παρακολουθούν τις διακυμάνσεις στην αγορά και τα συναισθήματα των επενδυτών.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *