Home » Νέο All-Time-High για το PEPE Coin
Posted in

Νέο All-Time-High για το PEPE Coin

all-time-high pepe coin

Φαίνεται ότι το Pepe παρουσιάζει θετική τάση τιμών τους τελευταίους μήνες, έχοντας πρόσφατα φτάσει σε ένα ακόμη υψηλό όλων των εποχών (ATH).

Το Pepe [PEPE] έχει πρόσφατα φτάσει σε ένα ακόμη υψηλό όλων των εποχών, συνεχίζοντας μια τάση που διατηρείται τους τελευταίους τρεις μήνες. Έχει επίσης γίνει ένα από τα πιο διαπραγματεύσιμα περιουσιακά στοιχεία στο Binance [BNB]. Ως εκ τούτου, το Pepe θα μπορούσε να παραμείνει στη τρέχουσα ζώνη του για λίγο ακόμα.

Το Pepe μεταξύ των πιο διαπραγματεύσιμων περιουσιακών στοιχείων

Σύμφωνα με δεδομένα από το Binance, το Pepe ήταν μεταξύ των πιο διαπραγματεύσιμων περιουσιακών στοιχείων τις τελευταίες 24 ώρες. Προηγουμένως κατατασσόταν πέμπτο και ήταν το πιο διαπραγματεύσιμο meme coin.

Ωστόσο, κατά τη στιγμή της συγγραφής, είχε πέσει στην έβδομη θέση παρά την αύξηση του όγκου συναλλαγών κατά περισσότερο από 16% τις τελευταίες 24 ώρες.Το Bonk [BONK] το έχει πλέον ξεπεράσει, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση, με αύξηση του όγκου συναλλαγών πάνω από 22% την ίδια περίοδο.

Πρόβλεψη τιμής του Pepe

Η ανάλυση του AMBCrypto για το Pepe έδειξε ότι αυξήθηκε πάνω από 20% στις 20 Μαΐου. Αυτή η σημαντική αύξηση πήρε το Pepe σε ένα νέο εύρος τιμών και σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση από τον Μάρτιο.
Συγκεκριμένα, η τιμή αυξήθηκε κατά 24,56%, από περίπου $0,000009 σε $0,000011, φτάνοντας στην υψηλότερη αξία στην ιστορία. Κατά τη στιγμή της συγγραφής, το Pepe εξακολουθούσε να διαπραγματεύεται γύρω στα $0,000011, αν και είχε μειωθεί κατά πάνω από 2,7%.

Τι ακολουθεί μετά το υψηλό όλων των εποχών (ATH);

Σύμφωνα με την ανάλυση δεδομένων στο Coinglass, το Pepe πρόσφατα βίωσε το υψηλότερο ανοιχτό ενδιαφέρον του εδώ και καιρό.
Η εκτίμηση του AMBCrypto για το διάγραμμα έδειξε ότι το ανοιχτό ενδιαφέρον του αυξήθηκε σε πάνω από $121 εκατομμύρια κατά τη στιγμή της συγγραφής, υποδηλώνοντας σημαντική εισροή κεφαλαίων.
Επιπλέον, μια ανάλυση του όγκου του στο Santiment αποκάλυψε πρόσφατη αύξηση, με τον όγκο να ανεβαίνει σε πάνω από $2,3 δισεκατομμύρια.

Αυτά τα μετρικά δεδομένα υποδείκνυαν μια θετική πρόβλεψη τιμής, δείχνοντας ότι υπάρχει επαρκής όγκος και χρηματοδότηση για να βοηθήσει στη διατήρηση του επιπέδου τιμής του για τώρα.

Αύξηση του αριθμού των κατόχων του Pepe

Μια ανάλυση του συνολικού αριθμού των κατόχων έδειξε μια μικρή αύξηση τις τελευταίες 24 ώρες. Σύμφωνα με την εκτίμηση του AMBCrypto για το διάγραμμα του Santiment, ο αριθμός των κατόχων αυξήθηκε κατά περίπου 270. Στις 20 Μαΐου, υπήρχαν περίπου 221.540 κάτοχοι, οι οποίοι αυξήθηκαν σε 221.830 κατά τη στιγμή της συγγραφής.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *