Home » Notcoin Προετοιμάζεται να Ανάψει τα Θέματα για να Φτάσει τα $0.02
Posted in

Notcoin Προετοιμάζεται να Ανάψει τα Θέματα για να Φτάσει τα $0.02

Notcoin Προετοιμάζεται να Ανάψει τα Θέματα για να Φτάσει τα $0.02

Η εκκίνηση της εμπορίας του Notcoin ήταν πολύ συναρπαστική, καθώς οι τιμές κατέγραψαν άνοδο πάνω από 600% σε μια μόνο ημέρα. Ενώ αναμενόταν μια μαζική διόρθωση πάνω από 60%, το token προχώρησε σε άλλη μια άνοδο 500% για να εξασφαλίσει ένα νέο υψηλό όλων των εποχών στα $0.028, που προσέλκυσε τεράστια προσοχή από τους συμμετέχοντες στην αγορά. Αυτή η κίνηση ώθησε την τιμή του NOT μέσα σε ένα βαθύ πτωτικό εύρος, το οποίο απέσπασε άλλο ένα 50% της αξίας του. Η τελευταία ανάκαμψη έχει αναζωπυρώσει τις ελπίδες των ανοδικών, αλλά, ταυτόχρονα, εμφανίζει τη δυνατότητα σχηματισμού ενός ακόμη χαμηλότερου υψηλού.

Η τιμή του NOT αντιμετωπίζει κάποια αντίσταση γύρω από τα $0.0145 και $0.015, και επομένως, απαιτείται να διαπεράσει την ανώτερη αντίσταση για να ξεκινήσει μια νέα ανοδική τάση. Ωστόσο, το token έχει σχηματίσει μια ισχυρή βάση γύρω από το εύρος των $0.013 με $0.014 και, επομένως, μια ισχυρή ανοδική κίνηση θα μπορούσε να πλησιάζει γρήγορα. Θα μπορέσουν αυτά τα τεχνικά στοιχεία να ανεβάσουν την τιμή του NOT πάνω από τα $0.02;

Η μακροπρόθεσμη εμπορία είναι ανοδική, αλλά η βραχυπρόθεσμη εμπορία (STF) δείχνει μια μικρή πιθανότητα υποχώρησης, η οποία θα μπορούσε να συμβεί τις επόμενες ώρες. Η τιμή προσπαθεί να διαπεράσει την ανώτερη αντίσταση του καναλιού, αλλά οι αγοραστές δεν έχουν δύναμη όταν φτάνουν σε αυτά τα επίπεδα, γεγονός που προκαλεί απόρριψη. Μια παρόμοια δράση μπορεί να αναμένεται, αλλά η τοπική υποστήριξη στα $0.014 μπορεί να προσφέρει τη βάση για να ενεργοποιήσει μια υγιή ανάκαμψη. Επιπλέον, ο MACD παραμένει εντός της αρνητικής ζώνης παρά την αυξανόμενη αγοραστική πίεση.

Μόλις αυτά τα επίπεδα ανέβουν στην θετική ζώνη, οι ταύροι αναμένεται να πάρουν τον έλεγχο και να αναβιώσουν μια νέα ανοδική τάση. Μέχρι τότε, η τιμή του NOT αναμένεται να παραμείνει ενοποιημένη μεταξύ των ανώτερων και μεσαίων ταινιών του καναλιού.

Παράλληλα, η πλατφόρμα Notcoin επηρεάστηκε βαθιά και από την πρόσφατη αναβάθμιση στην οικονομική πολιτική του token. Σύμφωνα με αναφορές της κοινότητας, σχεδόν 210 εκατομμύρια tokens έχουν καεί, γεγονός που αποτελεί έναν ακόμη λόγο για την τελευταία άνοδο κατά 15%. Ωστόσο, οι αγορές εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την άνοδο της τιμής του Bitcoin και αν το κορυφαίο token επιδείξει κάποια σταθερότητα, τα altcoins μπορεί να δείξουν ανοδική ορμή.

Σε μια τέτοια περίπτωση, η επίτευξη των $0.02 μπορεί να μην είναι δύσκολη δουλειά για την τιμή του Notcoin (NOT), αλλά η επίτευξη ενός νέου υψηλού όλων των εποχών πάνω από τα $0.03 θα μπορούσε να είναι ο πραγματικός στόχος.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *