Home » Ο ρυθμός καύσης του Shiba Inu (SHIB) αυξήθηκε εκρηκτικά κατά σχεδόν 600%
Posted in

Ο ρυθμός καύσης του Shiba Inu (SHIB) αυξήθηκε εκρηκτικά κατά σχεδόν 600%

kausi shiba inu

Ο ρυθμός καύσης του Shiba Inu αυξήθηκε κατά 579% τις τελευταίες 24 ώρες, με αποτέλεσμα να καταστραφούν σχεδόν 10 εκατομμύρια assets. Οι καμένες μάρκες σε εβδομαδιαία βάση ανέρχονται σε 57,6 εκατομμύρια.

Ο μηχανισμός καύσης είναι μια στρατηγική προσέγγιση για τη διαχείριση της προσφοράς του SHIB και τη δημιουργία πιθανής αύξησης της αξίας μέσω της σπανιότητας. Το Shiba Inu έχει μέγιστη προσφορά 999.982.363.413.352 μάρκες, με πάνω από 40% ήδη να έχουν σταλεί σε μια διεύθυνση μηδενικού υπολοίπου.

Η διαδικασία είναι αρκετά περίπλοκη και περιλαμβάνει τόσο αυτόματες όσο και χειροκίνητες καύσεις. Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα μπορούν να διαβάσουν τον αφιερωμένο οδηγό μας εδώ. Πριν λίγο καιρό, η ομάδα πίσω από το Shiba Inu παρουσίασε “έναν μεταμορφωτικό μηχανισμό μάρκας” για να αυτοματοποιήσει ολόκληρο το σύστημα.

Εν τω μεταξύ, η τιμή του Shiba Inu είναι ελαφρώς χαμηλότερη καθημερινά αλλά σημαντικά υψηλότερη σε εβδομαδιαία κλίμακα. Αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται περίπου στα $0.00002401 (αύξηση κατά 9% σε σχέση με το ποσοστό που παρατηρήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα).

Το Shiba Inu δεν είναι το μόνο που καίγεται

Το Shiba Inu δεν είναι το μόνο κρυπτονόμισμα που έχει υιοθετήσει έναν μηχανισμό καύσης, με το Binance Coin (BNB) και το Floki Inu (FLOKI) να αποτελούν ορισμένα εμφανή παραδείγματα. Η ομάδα πίσω από το BNB πραγματοποιεί τριμηνιαίες καύσεις, μια διαδικασία που περιλαμβάνει την επαναγορά και την μόνιμη καταστροφή ενός μέρους του asset από την αγορά, χρηματοδοτούμενη από ένα κομμάτι των κερδών της Binance. Ο απώτερος στόχος είναι να μειωθεί η συνολική προσφορά σε 100 εκατομμύρια BNB. Η τελευταία τέτοια ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο τέλος Απριλίου και είχε ως αποτέλεσμα να καούν 1.944.452,51 μάρκες.

Από την πλευρά του, το Floki DAO (η αποκεντρωμένη αυτόνομη οργάνωση που κυβερνά το meme coin Floki Inu) πρόσφατα αποφάσισε να καταστρέψει πάνω από 15 δισεκατομμύρια assets. Η ψήφος πέρασε με μια συντριπτική πλειοψηφία 99,84%. Η πρωτοβουλία συνέπεσε με ένα σημαντικό πράσινο κύμα για την τιμή του meme coin. Το FLOKI έχει αυξηθεί κατά 15% σε εβδομαδιαία κλίμακα και 37% μηνιαία. Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του asset πλησιάζει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας το το πέμπτο μεγαλύτερο στον τομέα του και το 59ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *