Home » Ο Τετραετής Κύκλος του Bitcoin Δείχνει Σημάδια Πιθανής Ανάκαμψης· $100k Σύντομα;
Posted in

Ο Τετραετής Κύκλος του Bitcoin Δείχνει Σημάδια Πιθανής Ανάκαμψης· $100k Σύντομα;

Ο Τετραετής Κύκλος του Bitcoin Δείχνει Σημάδια Πιθανής Ανάλαμψης· $100k Σύντομα;

Μπορεί το Bitcoin να το καταφέρει; Μπορεί το Bitcoin να ανακτήσει το επίπεδο των $60k ως ισχυρή υποστήριξη; Παρατηρούμε καθοδικά κεριά τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένης της περασμένης εβδομάδας, αλλά τώρα βλέπουμε σταθερούς σχηματισμούς κεριών, όπως αναφέρουν αρκετοί αναλυτές.

Ο αναλυτής και επενδυτής Davinci Jeremie είπε ότι για 14 χρόνια, το τετραετές πρότυπο του Bitcoin παρέμεινε αμετάβλητο μέχρι τον Μάρτιο του 2024, όταν η τιμή άρχισε να δείχνει σημάδια απόκλισης. Σημείωσε ότι μια παρόμοια περίπτωση συνέβη τον Νοέμβριο του 2022, όταν το Bitcoin έπεσε κάτω από το προηγούμενο ιστορικό υψηλό, σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή. Παρά αυτό, το Bitcoin είδε μια αύξηση σε νέα ιστορικά υψηλά τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, λίγο πριν το γεγονός του halving.

Προβλέψεις και Αναλύσεις

Κοιτάζοντας μπροστά στο 2025, παραμένει επιφυλακτικά αισιόδοξος για το Bitcoin, προτείνοντας μια πιθανή μέγιστη τιμή γύρω στα $100K. Ανέφερε ότι η χειραγώγηση της αγοράς θα μπορούσε να επηρεάσει τις κινήσεις των τιμών, επισημαίνοντας ζητήματα όπως οι προσαρμογές του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (CPI) και οι γεωπολιτικές εντάσεις που επηρεάζουν το συναίσθημα.

Ωστόσο, ο αναλυτής Rekt Capital έγραψε, “Όχι μόνο το Bitcoin απορρίπτεται από την ημερήσια αντίσταση των $58350 (μαύρο), αλλά μπορεί επίσης να αναπτύσσεται ένα νέο χαμηλότερο υψηλό (πορτοκαλί). Αυτό δεν είναι οριστικό, αλλά αν το Bitcoin θέλει να ανέβει στα $60600 (μπλε) μπαίνοντας στο Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να κλείσει ημερήσια πάνω από την μαύρη αντίσταση για να ακυρώσει το πρώιμο χαμηλότερο υψηλό και να προετοιμάσει την τιμή για αυτήν την άνοδο στα $60600.”

Προηγουμένως, ο Rekt Capital είχε πει ότι τον Ιανουάριο του 2023, είδαμε την βαθύτερη διόρθωση σε αυτόν τον κύκλο στο 23%. Ένα χρόνο αργότερα, πήρε τόσο καιρό για να ξεπεράσει αυτό το ρεκόρ διόρθωσης, φτάνοντας το 23.8%. Τώρα, μόλις δυόμισι μήνες αργότερα, σπάμε αυτό το ρεκόρ ξανά με την βαθύτερη διόρθωση του τρέχοντος κύκλου στο 25.6%.

Προς το παρόν, είμαστε στις 46 μέρες, υποδεικνύοντας ότι αυτή η διόρθωση διαρκεί επίσης περισσότερο από το συνηθισμένο. Λαμβάνοντας υπόψη τα ιστορικά δεδομένα, ενώ κάποιες διορθώσεις έχουν διαρκέσει μόλις 3 εβδομάδες και άλλες μέχρι 63 μέρες, η τρέχουσα διόρθωση γίνεται σταδιακά μία από τις μακρύτερες που έχουν παρατηρηθεί.

Συμπέρασμα

Ο τετραετής κύκλος του Bitcoin παρουσιάζει σημάδια πιθανής αλλαγής αφήγησης, με την τιμή να μπορεί να φτάσει τα $100K στο εγγύς μέλλον. Οι αναλυτές παραμένουν επιφυλακτικά αισιόδοξοι, επισημαίνοντας τη σημασία της αντίστασης των $60k και τη δυνατότητα περαιτέρω ανοδικής πορείας. Ωστόσο, η μακροπρόθεσμη διόρθωση και οι γεωπολιτικοί παράγοντες παραμένουν σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να παρακολουθούνται προσεκτικά.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *