Home » Οι Φάλαινες Στοχεύουν Αυτό το Altcoin: 11 Εκατομμύρια Tokens Συγκεντρώθηκαν, Δείχνοντας Μεγάλη Άνοδο
Posted in

Οι Φάλαινες Στοχεύουν Αυτό το Altcoin: 11 Εκατομμύρια Tokens Συγκεντρώθηκαν, Δείχνοντας Μεγάλη Άνοδο

Οι Φάλαινες Στοχεύουν Αυτό το Altcoin: 11 Εκατομμύρια Tokens Συγκεντρώθηκαν, Δείχνοντας Μεγάλη Άνοδο

Ο Αύγουστος υπήρξε μια περιπέτεια για το Bitcoin, με έντονες διακυμάνσεις στις τιμές να κρατούν τους επενδυτές σε αγωνία. Μετά την ανάκτηση χαμένου εδάφους, το Bitcoin έπεσε κάτω από τα $60,000, προκαλώντας ανησυχίες για την ικανότητά του να διατηρήσει μια ανοδική τάση. Καθώς η μάχη μεταξύ των αγοραστών και των πωλητών συνεχίζεται, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα μακροοικονομικά δεδομένα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η επερχόμενη δημοσίευση του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (CPI) και του Δείκτη Τιμών Παραγωγού (PPI) θα μπορούσε να αναστατώσει την αγορά, προσθέτοντας στην ήδη έντονη μεταβλητότητα. Με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ να βρίσκεται υπό πίεση για μείωση των επιτοκίων, το μέλλον του Bitcoin παραμένει αβέβαιο.

Όσον αφορά το Ethereum, παρά την πτώση κατά 23% στην τιμή του από τις αρχές Αυγούστου, οι επενδυτές έριξαν πάνω από $104 εκατομμύρια σε αυτά τα κεφάλαια. Ηγέτης σε αυτό ήταν το iShares Ethereum Trust της BlackRock, το οποίο συγκέντρωσε $18,4 εκατομμύρια σε εισροές, ανεβάζοντας τα συνολικά του περιουσιακά στοιχεία σε πάνω από $900 εκατομμύρια.

Ωστόσο, ο αναλυτής του Altcoin Buzz επισήμανε ότι ένα συγκεκριμένο altcoin έχει τραβήξει την προσοχή των φαλαινών κρυπτονομισμάτων, οδηγώντας σε μεγάλη συσσώρευση.

Η Κίνηση της Τιμής του Golem:

Το Golem, ένα altcoin που προσπαθεί να ανακάμψει, τώρα βλέπει σημαντική συσσώρευση από τις φάλαινες κρυπτονομισμάτων. Παρά την πρόσφατη πτώση κατά 15% στην τιμή του, αυτοί οι μεγάλοι επενδυτές έχουν προσθέσει σχεδόν 11 εκατομμύρια tokens Golem στα πορτοφόλια τους, δείχνοντας ανοδικό συναίσθημα. Αυτή η συσσώρευση έρχεται καθώς το Golem σχηματίζει ένα μοτίβο φθίνοντος σφηνακιού, το οποίο συχνά προηγείται μιας απότομης αύξησης της τιμής. Καθώς οι δείκτες της αγοράς συνεχίζουν να επηρεάζουν έντονα το altcoin, η πιθανότητα για άνοδο είναι στον ορίζοντα.

Ανάλυση Coinpedia: Πρέπει να Συσσωρεύσετε Golem;

Η ιστορία των τιμών του Golem δείχνει συχνές αυξήσεις και πτώσεις, εγείροντας ανησυχίες για τη βιωσιμότητα της επερχόμενης ανόδου. Παρά το γεγονός ότι το λευκό χαρτί του έργου είναι παλιό (2016), το project παραμένει ενεργό με πρόσφατες ενημερώσεις στο GitHub, δείχνοντας ότι δεν είναι νεκρό project. Η κυκλοφορούσα προσφορά του Golem είναι σταθερή, χωρίς πρόσφατες αυξήσεις που θα μπορούσαν να πιέσουν την τιμή προς τα κάτω, σε αντίθεση με πολλά άλλα altcoins. Η συσσώρευση από τις φάλαινες είναι επίσης ένα θετικό σημάδι.

Συμπέρασμα: Το Golem φαίνεται να βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, με τις φάλαινες να υποδεικνύουν μια πιθανή άνοδο. Ωστόσο, οι επενδυτές θα πρέπει να παραμένουν προσεκτικοί, λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό διακυμάνσεων του και την ευρύτερη κατάσταση της αγοράς.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *