Home » Οι Ταύροι του Bitcoin Καβαλούν το Κύμα Τραμπ· Η Τιμή Στοχεύει τα Επίπεδα των $70,000
Posted in

Οι Ταύροι του Bitcoin Καβαλούν το Κύμα Τραμπ· Η Τιμή Στοχεύει τα Επίπεδα των $70,000

Οι Ταύροι του Bitcoin Καβαλούν το Κύμα Τραμπ· Η Τιμή Στοχεύει τα Επίπεδα των $70,000

Μέσα στις ανησυχίες για τις πωλήσεις Bitcoin από τη Γερμανία, την πιθανή πώληση από πιστωτές του Mt. Gox και τις πωλήσεις από τους εξορύκτες, οι θεσμικοί επενδυτές προσέθεσαν αναφερόμενα 100,000 Bitcoins μέσα σε μία εβδομάδα, δείχνοντας ισχυρό ενδιαφέρον αγοράς. Ο αναλυτής Crypto Rus πιστεύει ότι οι τρέχουσες ανησυχίες στην αγορά μπορεί να είναι υπερβολικές.

Επίδραση των Ανησυχιών στην Αγορά

Ο ίδιος ανέφερε ότι η γερμανική κυβέρνηση έχει ήδη πωλήσει σημαντική ποσότητα Bitcoin και παρά αυτό, η αγορά βρήκε πάτο και βρίσκεται σε ανάκαμψη. Το Mt. Gox αναδιανέμει Bitcoin, αλλά αυτό δεν έχει οδηγήσει σε σημαντική αύξηση της πίεσης πώλησης. Η τιμή του Bitcoin ανακάμπτει και η ορμή έχει μετατοπιστεί προς τα πάνω.

Δείκτης Φόβου και Απληστίας

Συζητώντας τον Δείκτη Φόβου και Απληστίας, που υποδεικνύει το συναίσθημα της αγοράς, ο ίδιος είπε ότι δείχνει επίπεδο φόβου συγκρίσιμο με τον Ιανουάριο του 2023, κάτι που φαίνεται παράλογο δεδομένης της τρέχουσας τιμής του Bitcoin. Τόνισε ότι δεν έχει νόημα οι λιανικοί επενδυτές να φοβούνται τόσο πολύ τώρα όταν το Bitcoin είναι πολύ υψηλότερης αξίας σε σύγκριση με τότε που ήταν στα $16,000.

Επίπεδα Τιμών του Bitcoin και Δυνητικοί Στόχοι

Εδώ είναι μια σύνοψη της ανάλυσης του Josh από το Crypto World. Πιστεύει ότι το Bitcoin έχει αυξηθεί, εξαλείφοντας πολυάριθμες θέσεις short και τώρα αντιμετωπίζει κρίσιμη βραχυπρόθεσμη αντίσταση. Η πρόσφατη κατάσταση με τον Τραμπ, έναν υποψήφιο υπέρ του Bitcoin, έχει επηρεάσει θετικά την τιμή του Bitcoin. Μια πιθανή προεδρία Τραμπ θεωρείται θετική για το Bitcoin λόγω της υποστηρικτικής του στάσης.

Τρέχουσα Αντίσταση

  • Μεταξύ $60,000 και $63,000.

Επίπεδα Υποστήριξης

  • Περίπου στα $56,000 έως $57,000 και $51,000 έως $53,000.

Βραχυπρόθεσμη Προοπτική

  • Μπορεί να υπάρξει μια σύντομη ανακούφιση ταύρων ή πλάγια δράση. Μια επιβεβαιωμένη διάσπαση πάνω από τα $60,000 έως $62,000 θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την επιστροφή σε μια ανοδική τάση. Μια διάσπαση πάνω από τα $63,000 έως $64,000 θα επιβεβαίωνε περαιτέρω αυτό.

Ανάλυση Ρευστότητας

  • Το Bitcoin έχει καθαρίσει τη ρευστότητα στα $59.8k έως $60,000 και μπορεί να στοχεύσει τη ρευστότητα πάνω από τα $60.4k έως $60.8k πριν από οποιαδήποτε σημαντική υποχώρηση.

Συμπέρασμα

Το Bitcoin δείχνει σημάδια ισχυρής ανάκαμψης παρά τις ανησυχίες για πωλήσεις από τη Γερμανία και το Mt. Gox. Οι θεσμικοί επενδυτές συνεχίζουν να δείχνουν ενδιαφέρον, προσθέτοντας σημαντικά ποσά Bitcoin, ενώ οι αναλυτές παραμένουν αισιόδοξοι για τη μελλοντική πορεία της τιμής. Η θετική επιρροή από την πιθανή προεδρία Τραμπ μπορεί να ωθήσει το Bitcoin σε νέα ύψη, με στόχους στα $70,000 να φαίνονται πιο πιθανό.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *