Home » Οι Traders του PEPE Coin Αντιμετωπίζουν Εκκαθαρίσεις $3M
Posted in

Οι Traders του PEPE Coin Αντιμετωπίζουν Εκκαθαρίσεις $3M

Οι Traders του PEPE Coin Αντιμετωπίζουν Εκκαθαρίσεις $3M

Οι crypto traders είδαν τις μοχλευμένες θέσεις τους να κλείνουν αναγκαστικά καθώς η αξία του νομίσματος έπεσε κάτω από κρίσιμα επίπεδα.

Οι traders του PEPE coin (PEPE) αντιμετώπισαν μια σκληρή πραγματικότητα την Τρίτη, καθώς η πτώση της αγοράς οδήγησε σε εκκαθαρίσεις συνολικού ύψους $3 εκατομμυρίων. Το δημοφιλές meme coin, το οποίο έχει προσελκύσει σημαντικό ενδιαφέρον από την κοινότητα των κρυπτονομισμάτων, δεν γλίτωσε από την ευρύτερη πτώση της αγοράς που επηρεάζει πολλά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στην κατηγορία των meme.

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων έχει βιώσει αυξημένες διακυμάνσεις τιμών την τελευταία εβδομάδα, με τα κορυφαία ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όπως το Bitcoin (BTC) και το Ethereum (ETH) να κινούνται στο εύρος των $66,000 και $3,400. Αυτή η ασταθής αγορά οδήγησε σε απότομες μειώσεις στην αξία πολλών νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του PEPE, με το token να χάνει σχεδόν 3% της αξίας του την Τρίτη.

Η Αστάθεια της Αγοράς Χτυπάει τους Traders του PEPE

Ως αποτέλεσμα αυτής της πτώσης, οι crypto traders που πόνταραν στην τιμή του meme coin, γνωστού για την ζωντανή κοινότητά του και τη φύση του υψηλού ρίσκου, υψηλής ανταμοιβής, είδαν τις μοχλευμένες θέσεις τους να κλείνουν αναγκαστικά καθώς η αξία του νομίσματος έπεσε κάτω από κρίσιμα επίπεδα.

Οι long traders υπέστησαν το βάρος της αστάθειας της αγοράς. Δεδομένα από το CoinGlass δείχνουν ότι περίπου $2.33 εκατομμύρια σε long θέσεις εκκαθαρίστηκαν, ενώ οι short traders βίωσαν μια πιο μετριοπαθή απώλεια σχεδόν $420,000.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συνολικά 50,877 traders, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διαπραγματεύονται το PEPE, υπέστησαν συνδυασμένη απώλεια $119.83 εκατομμυρίων σε μία μόνο ημέρα. Αυτή η απώλεια προήλθε από το BTC, το Ether και άλλα κρυπτονομίσματα όπως το Solana (SOL) και το Ordi (ORDI), ένα meme coin βασισμένο στο οικοσύστημα του Bitcoin.

Τα δεδομένα του CoinGlass δείχνουν ότι οι traders του Bitcoin έχασαν συνολικά $30 εκατομμύρια, με τις περισσότερες απώλειες να προέρχονται από long θέσεις. Το Ethereum, από την άλλη πλευρά, υπέστη σχεδόν $20 εκατομμύρια σε εκκαθαρίσεις, ενώ το SOL και το ORDI είδαν περίπου $6 εκατομμύρια και $2 εκατομμύρια σε μοχλευμένες θέσεις να κλείνουν αντίστοιχα.

Τα Κεντρικοποιημένα Ανταλλακτήρια Υποφέρουν το Μεγαλύτερο Πλήγμα

Όλες οι μοχλευμένες θέσεις που έκλεισαν τις τελευταίες 24 ώρες συνέβησαν κυρίως σε κεντρικοποιημένα ανταλλακτήρια. Το crypto ανταλλακτήριο Binance ηγήθηκε, συμβάλλοντας πάνω από το μισό του συνόλου των εκκαθαρίσεων.

Σύμφωνα με τα δεδομένα του CoinGlass, το Binance είδε $60.91 εκατομμύρια από ανοικτές μοχλευμένες θέσεις να κλείνουν. Επιπλέον, η μεγαλύτερη μεμονωμένη εντολή εκκαθάρισης συνέβη στο Binance στο ζεύγος ETH/USDC, αξίας περίπου $1.93 εκατομμυρίων.

Άλλα crypto ανταλλακτήρια όπως τα OKX, Bybit και HTX, πρώην γνωστό ως Huobi Global, επίσης αντιμετώπισαν σημαντικές απώλειες. Αυτά τα ανταλλακτήρια βίωσαν συνολικά περίπου $52 εκατομμύρια σε εκκαθαρίσεις.

Οι crypto traders στο OKX είδαν περίπου $33.58 εκατομμύρια να εξαφανίζονται καθώς η αγορά κατέρρευσε την Τρίτη.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μόνο τα perpetual contracts εκκαθαρίστηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, χωρίς διάχυση στην αγορά spot, καθώς οι traders στον τελευταίο τομέα μπορούν να βιώσουν μόνο μόνιμες απώλειες όταν κλείνουν τις θέσεις τους.

Συμπερασματικά, οι traders του PEPE coin αντιμετώπισαν σημαντικές εκκαθαρίσεις εξαιτίας της αστάθειας της αγοράς, με συνολικές απώλειες να ανέρχονται σε $3 εκατομμύρια. Η ευρύτερη πτώση της αγοράς κρυπτονομισμάτων επηρέασε πολλούς επενδυτές, με τις κεντρικοποιημένες πλατφόρμες συναλλαγών να υποφέρουν το μεγαλύτερο πλήγμα. Η τρέχουσα κατάσταση τονίζει τους κινδύνους της μοχλευμένης διαπραγμάτευσης και τη σημασία της προσεκτικής διαχείρισης κινδύνου σε ασταθείς αγορές.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *