Home » Οι traders του PEPE κάνουν ένα βήμα πίσω: Είναι η τιμή ο λόγος;
Posted in

Οι traders του PEPE κάνουν ένα βήμα πίσω: Είναι η τιμή ο λόγος;

Οι traders του PEPE κάνουν ένα βήμα πίσω: Είναι η τιμή ο λόγος;

Ενώ οι traders επιλέγουν να στηριχθούν σε άλλη πτώση, το token φαίνεται να προετοιμάζεται για την επόμενη άνοδο.

  • Το Open Interest και ο όγκος του PEPE μειώθηκαν, υποδεικνύοντας έλλειψη νέας ρευστότητας για το token.
  • Τα δεδομένα αποκάλυψαν αύξηση του HODLing, υποδηλώνοντας πιθανή βραχυπρόθεσμη ανάκαμψη.

Η AMBCrypto παρατήρησε ότι ο όγκος των συμβολαίων που συνδέονται με το Pepe [PEPE] στην αγορά είχε μειωθεί. Σύμφωνα με το Coinglass, την πύλη πληροφοριών για παράγωγα, ο όγκος του PEPE ήταν μειωμένος κατά 5.10% ($764.63 εκατομμύρια) τις τελευταίες 24 ώρες. Για να υποστηρίξει το σημείο, το Open Interest (OI) επίσης μειώθηκε στα $158.02 εκατομμύρια.

Το OI είναι η αξία των ανοιχτών συμβολαίων στην αγορά. Όταν το OI αυξάνεται, σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες στην αγορά αυξάνουν τις καθαρές τους θέσεις και έρχονται νέα χρήματα στην αγορά.

Παίρνουν οι πωλητές το πάνω χέρι;

Όταν αυτό συμβαίνει, οι αγοραστές είναι επιθετικοί και η τιμή μπορεί να κινηθεί υψηλότερα. Ωστόσο, η μείωση του OI σημαίνει ότι οι traders κλείνουν τις θέσεις τους και βγάζουν ρευστότητα. Σε αυτή την περίπτωση, οι πωλητές είναι επιθετικοί.

Η μείωση του PEPE σε αυτό το πλαίσιο θα μπορούσε να συνδέεται με την τιμή του memecoin. Προηγουμένως, η τιμή του token έφτασε εντυπωσιακά υψηλά, πυροδοτώντας τους traders να ανοίξουν θέσεις και να εκμεταλλευτούν τις κινήσεις της τιμής. Ωστόσο, η τιμή του PEPE έπεσε στα $0.000014 – μείωση 8.78% τις τελευταίες επτά ημέρες. Εάν η τιμή συνεχίσει να μειώνεται, τότε το ενδιαφέρον για το token μπορεί να συνεχίσει να πέφτει.

Οι κάτοχοι ίσως δεν θα πενθούν για πολύ

Από την άλλη πλευρά, μια ανάκαμψη για το token θα μπορούσε να σημάνει σημαντική αύξηση στα ανοιχτά συμβόλαια. Αλλά θα ανακάμψει η τιμή; Η AMBCrypto αξιολόγησε την πιθανότητα εξετάζοντας τις εισροές και εκροές ανταλλακτηρίων.

Σύμφωνα με δεδομένα από το Santiment, οι εισροές του PEPE στα ανταλλακτήρια ήταν 5.28 δισεκατομμύρια. Αυτός ο αριθμός είναι η ποσότητα των tokens που εστάλησαν στα ανταλλακτήρια για πιθανή πώληση την περασμένη εβδομάδα. Αντίθετα, οι εκροές ανταλλακτηρίων ήταν 14.71 δισεκατομμύρια, υποδηλώνοντας ότι περισσότεροι συμμετέχοντες τείνουν να κρατούν παρά να αποδεσμεύουν το token για κέρδη.

Ενώ η τιμή του PEPE μπορεί να δει άλλη μια πτώση, αυτή η διαφορά θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα για την τιμή. Αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν οι εκροές συνεχίσουν να υπερβαίνουν τις εισροές. Αν συμβεί αυτό τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες, η τιμή του PEPE θα μπορούσε να επανέλθει στα $0.000017.

Παρά το ανοδικό δυναμικό, οι traders δεν ήταν ακόμα πεπεισμένοι για πιθανή ανάκαμψη. Αυτό ήταν εμφανές από τον δείκτη Long/Short. Ο δείκτης Long/Short είναι ένα μέτρο των προσδοκιών των traders. Τιμές πάνω από το 1 υποδηλώνουν ότι ο αριθμός των long θέσεων (στοιχήματα για αύξηση τιμής) είναι μεγαλύτερος από τις short (στοιχήματα για μείωση τιμής).

Από την άλλη πλευρά, ένας δείκτης κάτω από το 1 υποδηλώνει ότι οι traders είναι πτωτικοί. Κατά τη στιγμή της γραφής, ο δείκτης Long/Short 4 ωρών ήταν στο 0.69, ενισχύοντας την άποψη ότι οι προσδοκίες των επενδυτών ήταν αρνητικές.

Ωστόσο, αυτό το συναίσθημα δεν αποτελεί επιβεβαίωση για πτώση της τιμής. Στο παρελθόν, όταν το αρνητικό συναίσθημα ήταν ακραίο, προετοίμαζε το PEPE για άλλη μια άνοδο. Ως εκ τούτου, μια αξιοσημείωτη άνοδος θα μπορούσε να είναι σε εξέλιξη για το token.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *