Home » Πρόβλεψη Τιμής XRP: Πού θα βρίσκεται τον Ιούνιο
Posted in

Πρόβλεψη Τιμής XRP: Πού θα βρίσκεται τον Ιούνιο

Πρόβλεψη Τιμής XRP: Πού θα βρίσκεται τον Ιούνιο

Το XRP είναι ένα από τα altcoins που συνεχίζουν να έχουν μεγάλη υποστήριξη, παρά την κακή απόδοση των τελευταίων ετών. Ταυτόχρονα, οι προσδοκίες για το altcoin κυμαίνονται μεταξύ αισιοδοξίας και απαισιοδοξίας, ιδιαίτερα μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, ο αλγόριθμος μηχανικής μάθησης του CoinCodex προβλέπει κάποιο επίπεδο ανοδικότητας για το XRP.

Άνοδος 20% για το XRP τον Ιούνιο

Καθώς μπαίνουμε στον Ιούνιο, υπάρχουν διάφορες προσδοκίες για την αγορά κρυπτονομισμάτων και την πορεία της από εδώ και πέρα. Για το XRP, ο αλγόριθμος μηχανικής μάθησης του CoinCodex προβλέπει ότι ο Ιούνιος θα είναι ανοδικός για το νόμισμα.

Το χρονοδιάγραμμα πρόβλεψης ενός μήνα στον ιστότοπο δείχνει ότι η τιμή θα αυξηθεί έως και τα $0.627709, και από την τρέχουσα τιμή του XRP, αυτό θα σημαίνει αύξηση άνω του 20%. Αυτή η πρόβλεψη συνοδεύεται από απληστία μεταξύ των επενδυτών, παρόλο που ο ιστότοπος δείχνει ότι το συναίσθημα γίνεται απαισιόδοξο.

Βραχυπρόθεσμα, ο αλγόριθμος μηχανικής μάθησης είναι εξίσου αισιόδοξος για την τιμή του XRP, αναμένοντας σημαντική άνοδο στην τιμή. Αυτό το χρονοδιάγραμμα πρόβλεψης 5 ημερών δείχνει περίπου 24% αύξηση στην τιμή του altcoin, τοποθετώντας την έως και τα $0.6448.

Ο αλγόριθμος μηχανικής μάθησης δείχνει ότι το γενικό συναίσθημα για το XRP από διάφορους δείκτες είναι απαισιόδοξο. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να παρουσιάσει μια ευκαιρία για τους επενδυτές να εισέλθουν πριν από μια άνοδο, εκμεταλλευόμενοι την δημοφιλή επενδυτική πεποίθηση “Αγόρασε όταν υπάρχει αίμα στους δρόμους.” Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει να αγοράζεις όταν άλλοι επενδυτές είναι απαισιόδοξοι.

Λαμβάνοντας Υποστήριξη από τον CEO της Ripple

Ένα πράγμα που συνεχίζει να ενισχύει την πίστη στο XRP είναι η προσδοκία ότι το νόμισμα είναι το επόμενο στη σειρά για να λάβει έγκριση Spot ETF από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC). Αυτό έρχεται μετά την έγκριση Spot Ethereum ETFs από τον ρυθμιστή, βάζοντας τέλος στη συζήτηση για το αν το Ethereum πληροί τις προϋποθέσεις ως ασφάλεια ή όχι.

Πολλοί στον χώρο πιστεύουν ότι αφού το Ethereum κατάφερε να λάβει έγκριση Spot ETF, δεν είναι απίθανο για το XRP, το οποίο αυτή τη στιγμή μάχεται με τον ρυθμιστή σχετικά με το καθεστώς του ως ασφάλεια. Ωστόσο, ο CEO της Ripple, Brad Garlinghouse, δήλωσε στο συνέδριο Consensus 2024 ότι πιστεύει πως τρία altcoins, το Solana, το XRP και το Cardano, θα μπορούσαν να λάβουν έγκριση ETF από την SEC.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *