Home » Πρόβλεψη Τιμής XRP: Είναι Έτοιμη να Ξεκινήσει μια Μεγάλη Άνοδος τις Επόμενες 30 Ημέρες;
Posted in

Πρόβλεψη Τιμής XRP: Είναι Έτοιμη να Ξεκινήσει μια Μεγάλη Άνοδος τις Επόμενες 30 Ημέρες;

XRP Price Prediction: Is a Major Rally Imminent in the Next 30 Days?

Ο υπέρμαχος του XRP, BarriC, έχει προκαλέσει αναστάτωση στην κοινότητα του XRP με μια τολμηρή δήλωση: Το πολυαναμενόμενο bull run του XRP θα ξεκινήσει σε μόλις 30 ημέρες. Είναι αισιόδοξος για το XRP και υποστηρίζει ότι η τρέχουσα υστέρησή του είναι προσωρινή. Οι αναλυτές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου—το παράθυρο χαμηλής τιμής του XRP κλείνει γρήγορα! Τώρα είναι μια καλή στιγμή να συσσωρεύσετε XRP. Διαβάστε παρακάτω.

Παράθυρο 30 Ημερών για το XRP;

Σε πρόσφατη ανάρτηση στο X, ο BarriC προέβλεψε με αυτοπεποίθηση ότι η τιμή του XRP θα αρχίσει να ανεβαίνει τον Οκτώβριο, δίνοντας στους επενδυτές ένα μικρό παράθυρο για να συσσωρεύσουν πριν την άνοδο. Αυτή τη στιγμή το XRP διαπραγματεύεται στα $0.5504, ενώ έχει υστερήσει σε σχέση με τους ομοίους του, όπως το BNB και το Ethereum, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας bull αγοράς, που ξεκίνησε στα τέλη του 2023.

Παρά την υποαπόδοσή του, ο BarriC πιστεύει ότι το XRP θα μπορούσε να εκτοξευτεί πάνω από τα $3 μέχρι τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο, με ακόμα περισσότερες συγκινήσεις στον ορίζοντα καθώς πλησιάζει το 2025. Τόνισε ότι όποιος αμφιβάλλει για αυτήν την πρόβλεψη δεν κατανοεί την αγορά.

Τι Θα Μπορούσε να Πυροδοτήσει το Crypto Bull Run;

Η αυτοπεποίθηση του BarriC μπορεί να τροφοδοτείται από την ευρύτερη αισιοδοξία για το τέταρτο τρίμηνο του 2024, με σημαντικούς παρατηρητές της αγοράς, όπως ο Ki Young Ju από το CryptoQuant, να υπονοούν ένα συναρπαστικό τρίμηνο μπροστά μας. Η εικασία για πιθανή κυκλοφορία ενός XRP ETF θα μπορούσε να αυξήσει περαιτέρω τη ζήτηση και να ενισχύσει τις τιμές.

Ένα ETF θα έκανε το XRP πιο προσβάσιμο στους θεσμικούς επενδυτές, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντικές αυξήσεις τιμών.

Αμφιβολίες Κυριαρχούν στην Κοινότητα

Ωστόσο, δεν είναι όλοι πεπεισμένοι από την τολμηρή πρόβλεψη του BarriC. Σκεπτικιστές στην κοινότητα έχουν σημειώσει την ανάρτησή του, σχεδιάζοντας να την επανεξετάσουν όταν εκπνεύσει το χρονοδιάγραμμα, ειδικά αν το XRP παραμείνει αδιάφορο.

Αυτή η δυσπιστία υπογραμμίζει την επιφυλακτική αισιοδοξία που νιώθουν πολλοί έμποροι για το μέλλον του XRP, παρά τους πιθανούς καταλύτες στον ορίζοντα.

Οι Επόμενοι Έξι Μήνες: Κρίσιμη Περίοδος για την Τιμή του XRP;

Ο BarriC τόνισε ότι οι επόμενοι έξι μήνες θα μπορούσαν να είναι καθοριστικοί για το XRP, με τη δυνατότητα να φτάσει σε νέα υψηλά. Το XRP βρίσκεται κάτω από τις 50ήμερες και 200ήμερες EMAs, σηματοδοτώντας μια πτωτική τάση. Ωστόσο, μια διάσπαση πάνω από την 200ήμερη EMA θα μπορούσε να ωθήσει το XRP προς την 50ήμερη EMA, πιθανώς οδηγώντας σε άνοδο στο επίπεδο αντίστασης των $0.5739.

Εάν το XRP πέσει κάτω από τα $0.54, θα μπορούσε να κινηθεί προς τα $0.50, με μια διάσπαση κάτω από τα $0.50 να ενδεχομένως προκαλεί περαιτέρω πτώσεις. Με το RSI 14 ημερών στο 41.65, το XRP μπορεί να πλησιάσει τα $0.50 πριν φτάσει σε υπερπουλημένο επίπεδο. Οι δραστηριότητες της SEC και οι σχετικές ενημερώσεις παραμένουν κρίσιμοι παράγοντες που πρέπει να παρακολουθούνται.

Θα Επιβιβαστείτε στο Τρένο του XRP ή θα Περιμένετε Άλλες 30 Ημέρες;

Συμπέρασμα: Το μέλλον του XRP παραμένει αβέβαιο με δυνατότητες για μια σημαντική άνοδο, καθώς και για περαιτέρω πτώση. Η αγορά περιμένει να δει αν οι αισιόδοξες προβλέψεις θα πραγματοποιηθούν, ενώ οι επενδυτές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *