Home » Ροναλντίνιο: «Ώρα για τα Κρυπτονομίσματα να γίνουν Κύρια Ροή»
Posted in

Ροναλντίνιο: «Ώρα για τα Κρυπτονομίσματα να γίνουν Κύρια Ροή»

Ροναλντίνιο: «Ώρα για τα Κρυπτονομίσματα να γίνουν Κύρια Ροή»

Ποδοσφαιρικός Θρύλος Ροναλντίνιο: «Ώρα για τα Κρυπτονομίσματα να γίνουν Κύρια Ροή»: Έρχεται ένα Νέο Κρυπτονόμισμα με το Όνομά του;

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, Ρονάλντο ντε Ασίς Μορέιρα, γνωστός ως Ροναλντίνιο, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα κρυπτονομίσματα με μια πρόσφατη ανάρτηση στο X, πρώην Twitter, μέρος μιας ευρύτερης τάσης γνωστών προσώπων που υποστηρίζουν αυτό που εξακολουθεί να θεωρείται μια ασταθής κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.

Τι Συνέβη: Την Κυριακή, ο Ροναλντίνιο, ευρέως θεωρούμενος ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, έγραψε μέσω του επίσημου λογαριασμού του: «Ώρα για τα κρυπτονομίσματα να γίνουν κύρια ροή, ποιος είναι μαζί μου;»

Παρόλο που το είδωλο δεν ανέφερε κάποιο συγκεκριμένο νόμισμα όπως το Bitcoin ή το Dogecoin, η σύντομη αυτή υποστήριξη ήταν αρκετή για να τραβήξει την προσοχή του μεγάλου στρατού υποστηρικτών των κρυπτονομισμάτων.

Ο Έβαν Βαν Νες, γνωστός υποστηρικτής του Ethereum, απάντησε στην ανάρτηση του Ροναλντίνιο, λέγοντας, «Περίμενε μέχρι να ακούσεις για το υπερηχητικό χρήμα.» Ο μαξιμαλιστής του Bitcoin Άλαν ₿ Γουάτς είπε, «Bitcoin ναι. Κρυπτονομίσματα όχι.»

Ο επίσημος λογαριασμός X του Baby Doge Coin (CRYPTO: BabyDoge), ενός meme coin βασισμένου στην αλυσίδα BNB που είχε προηγουμένως προωθήσει ο Ροναλντίνιο, απάντησε με ένα αστείο GIF, ελπίζοντας να επωφεληθεί από την τελευταία αυτή υποστήριξη.

Γιατί Έχει Σημασία: Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ροναλντίνιο συνδέεται με το Web3 ή τα κρυπτονομίσματα.
Το 2022, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς NFT του, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Graph Blockchain. Τα NFTs περιλάμβαναν επίσης ειδικές εκδηλώσεις και αποκλειστικές εμπειρίες για τους θαυμαστές και εντάσσονταν σε ένα ευρύτερο πλαίσιο.

Η ώθηση του θρύλου του ποδοσφαίρου έρχεται εν μέσω ενός αυξανόμενου αριθμού διασημοτήτων που προωθούν τα κρυπτονομίσματα, είτε μέσω προφορικής διαφήμισης είτε μέσω της κυκλοφορίας των δικών τους νομισμάτων.

Τον τελευταίο μήνα, δημοφιλή πρόσωπα όπως η Αυστραλιανή ράπερ Ίγκι Αζάλια και η Ολυμπιονίκης και τηλεοπτική προσωπικότητα Κέιτλιν Τζένερ έχουν επιβιβαστεί στο βαγόνι.
Ταυτόχρονα, τέτοιες προωθήσεις έχουν προκαλέσει κριτική, με ανησυχίες για hacking και rug pulls να κρατούν τους επενδυτές σε εγρήγορση.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *