Home » Η Shiba Inu Λανσάρει Αποκλειστική Beta
Posted in

Η Shiba Inu Λανσάρει Αποκλειστική Beta

Η Shiba Inu Λανσάρει Αποκλειστική Beta

Η Shiba Inu λανσάρει μια αποκλειστική κλειστή beta για το παιχνίδι Web3, Shiba Eternity, προσφέροντας πρώιμη πρόσβαση στα μέλη της κοινότητας που στοιχηματίζουν LEASH tokens μέσω του Shibaswap.

Η Lucie (@LucieSHIB), επικεφαλής marketing της Shiba Inu, επιβεβαίωσε την εκκίνηση της κλειστής beta για το Shiba Eternity Web3. Αυτό το παιχνίδι, χτισμένο στο δίκτυο Shibarium, φέρνει το συλλεκτικό παιχνίδι καρτών στην εποχή του Web3 χρησιμοποιώντας το Layer-2 blockchain του Shibarium.

Η Angel από την ομάδα του Shiba Eternity ανακοίνωσε την κυκλοφορία της κλειστής beta για αυτή την εβδομάδα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού για την κοινότητα των tokens Shiba Inu. Για να συμμετάσχουν στη beta, οι παίκτες πρέπει να στοιχηματίσουν LEASH tokens μέσω του Shibaswap, συνδέοντας την είσοδο στο παιχνίδι με τη συμμετοχή της κοινότητας.

Η μελλοντική πρόσβαση θα επεκταθεί στους κατόχους των Shiboshi, Sheboshi, ή Shiba Eternity Lore NFTs, αυξάνοντας την εμπλοκή και ενισχύοντας την αξία των tokens.

Η κοινότητα αντέδρασε με ενθουσιασμό. Ο Shib Mehta (@shib_mehta) μοιράστηκε ότι το παιχνίδι είναι ήδη προσβάσιμο, και η Lucie το επιβεβαίωσε με μια παιγνιώδη απάντηση. Η Lucie υπογράμμισε τα οφέλη για το οικοσύστημα της Shiba Inu: περισσότερη δραστηριότητα παιχνιδιού οδηγεί σε περισσότερες συναλλαγές στο Shibarium, αυξημένη χρήση BONE, περισσότερη καύση SHIB και μεγαλύτερη ζήτηση για Shiboshis. Τόνισε ότι κάθε token στο οικοσύστημα είναι κρίσιμο για την ανάπτυξή του.

Η έκδοση Web3 του Shiba Eternity επιτρέπει στους παίκτες να κατέχουν in-game assets, καθιστώντας την εμπειρία πιο πολύτιμη. Όλες οι συναλλαγές χρησιμοποιούν Bone ShibaSwap (BONE), υποστηρίζοντας την καύση του SHIB token. Επερχόμενες δυνατότητες όπως τουρνουά κατάταξης, στρατηγικές βελτιώσεις παιχνιδιού και minting NFTs θα εμπλουτίσουν το παιχνίδι και θα το ενσωματώσουν πιο βαθιά με τις κρυπτονομισματικές πτυχές του Shibarium.

Τα LEASH tokens, με προμήθεια περιορισμένη στα 107,565, είναι ζωτικής σημασίας για την διακυβέρνηση και στρατηγική εντός του οικοσυστήματος. Η Lucie υπαινίχθηκε μελλοντικά airdrops, πρόσβαση στο metaverse και άλλες εξελίξεις που απαιτούν LEASH, καθιστώντας το ένα κρίσιμο token αποκλειστικότητας.

Η κλειστή beta του Shiba Eternity Web3 ενσωματώνει το παιχνίδι καρτών με το blockchain του Shibarium, απαιτώντας το στοίχημα των LEASH tokens για πρόσβαση. Οι μελλοντικές επεκτάσεις θα περιλαμβάνουν κατόχους NFTs, και η στρατηγική χρήση του BONE για συναλλαγές και καύση SHIB δείχνει τον προσεκτικό σχεδιασμό του οικοσυστήματος. Το LEASH παίζει κεντρικό ρόλο στις επερχόμενες εξελίξεις, υποσχόμενο μια πιο πλούσια, ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού αξιοποιώντας τις τεχνολογίες Web3.

Συμπερασματικά

Η έναρξη της κλειστής beta για το Shiba Eternity Web3 αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την κοινότητα της Shiba Inu, προσφέροντας πρώιμη πρόσβαση και ενισχύοντας την εμπλοκή των χρηστών. Η σύνδεση του παιχνιδιού με το οικοσύστημα του Shibarium μέσω του LEASH και η στρατηγική χρήση του BONE δείχνουν την προσεκτική σκέψη πίσω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η μελλοντική ενσωμάτωση των NFTs και οι πρόσθετες λειτουργίες υπογραμμίζουν τις δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη και αξία για την κοινότητα των χρηστών της Shiba Inu.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *