Home » Shiba Inu (SHIB) Σκαρφάλωσε 2,750% σε Καμένα Tokens, Θα Ακολουθήσει η Τιμή;
Posted in

Shiba Inu (SHIB) Σκαρφάλωσε 2,750% σε Καμένα Tokens, Θα Ακολουθήσει η Τιμή;

Shiba Inu (SHIB) Σκαρφάλωσε 2,750% σε Καμένα Tokens, Θα Ακολουθήσει η Τιμή;

Shiba Inu Ανακτά Δύναμη στο Παρασκήνιο, Αλλά η Τιμή Παραμένει Αμετάβλητη

Το Shiba Inu είδε μια σημαντική αύξηση στον αριθμό των καμένων tokens τις τελευταίες 24 ώρες. Ο κύριος λόγος πίσω από αυτό είναι πιθανότατα η συνολική αύξηση της δραστηριότητας του δικτύου του Shiba Inu. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα απόδοση της τιμής, θα μπορούσε να είναι από τα πρώτα σημάδια της αυξανόμενης δύναμης του δικτύου στο σύνολό του.

Από τα πιο Πρόσφατα Δεδομένα

Υπήρξε μια εντυπωσιακή αύξηση 4,677% στον ρυθμό καύσης των SHIB tokens, με πάνω από 301 εκατομμύρια tokens να έχουν καεί την τελευταία ημέρα. Αυτή η απότομη αύξηση στον ρυθμό καύσης υποδηλώνει ότι ένας μεγαλύτερος αριθμός tokens καταστρέφεται, γεγονός που θα μείωνε την ποσότητα σε κυκλοφορία και πιθανώς θα οδηγούσε σε αύξηση της τιμής.

Μεγάλοι Κάτοχοι και Επενδυτικό Ενδιαφέρον

Μια υψηλή συγκέντρωση μεγάλων κατόχων αναδεικνύεται στη σύνοψη των tokens από το IntoTheBlock, η οποία δείχνει ότι το 52% των κατόχων είναι κερδοφόροι στην τρέχουσα τιμή. Αυτή η συγκέντρωση υποδηλώνει σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον και υποστήριξη, κάτι που είναι σημαντικό για τις μακροπρόθεσμες κινήσεις των τιμών.

Συσχέτιση Τιμής με Bitcoin

Η κίνηση της τιμής του SHIB είναι στενά συνδεδεμένη με το Bitcoin, όπως υποδεικνύεται από τη συσχέτιση τιμών 0.94. Γενικά, υπάρχουν δύο πτωτικά και ένα ανοδικό σήμα της αγοράς, υποδεικνύοντας κυρίως πτωτικό συναίσθημα. Αν και υπάρχει κάποια θετική δυναμική, τα on-chain σήματα δείχνουν ουδέτερες έως ελαφρώς ανοδικές τάσεις, οπότε η προσεκτική στάση θα μπορούσε να είναι η σοφότερη απόφαση εδώ.

Δυσκολίες στην Ανάκαμψη της Τιμής

Το διάγραμμα τιμών του SHIB δείχνει ότι το περιουσιακό στοιχείο έχει δυσκολία να αποκτήσει ανοδική δυναμική. Με τους 50, 100 και 200 ημερών κινητούς μέσους όρους να λειτουργούν ως επίπεδα αντίστασης, η τιμή διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή περίπου στα $0.00001734. Για να ξεκινήσει μια ουσιαστική ανοδική τάση, το SHIB πρέπει να ξεπεράσει αυτούς τους κινητούς μέσους όρους.

Το οικοσύστημα του Shiba Inu παραμένει ισχυρό, με μεγάλο όγκο συναλλαγών και ενεργούς χρήστες. Τα πιο πρόσφατα δεδομένα υποδεικνύουν ότι υπάρχει επίμονη προσπάθεια να μειωθεί η προσφορά του token και να ενισχυθεί η σπανιότητά του, όπως αποδεικνύεται από τις συναλλαγές καύσης. Δυστυχώς, λαμβάνοντας υπόψη τη μαζική προσφορά του SHIB, τέτοιος όγκος είναι απίθανο να βοηθήσει το περιουσιακό στοιχείο.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *