Home » Shiba Inu (SHIB) Ξεπερνά το Cardano (ADA) σε Κεφαλαιοποίηση Αγοράς
Posted in

Shiba Inu (SHIB) Ξεπερνά το Cardano (ADA) σε Κεφαλαιοποίηση Αγοράς

shiba inu SHIB surpasses Cardano ADA

Το Shiba Inu (SHIB) είναι πλέον ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα.

Το κρυπτονόμισμα meme Shiba Inu (SHIB) κατάφερε να ξεπεράσει το Cardano (ADA) σε κεφαλαιοποίηση αγοράς. Σύμφωνα με το CoinMarketCap, τα δύο κρυπτονομίσματα αποτιμώνται αυτή τη στιγμή στα 16,9 δισεκατομμύρια δολάρια και 16,5 δισεκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα.

Η τιμή του δεύτερου μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος meme έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 16% τις τελευταίες 24 ώρες, ξεπερνώντας σημαντικά άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα. Το Dogecoin (DOGE), το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην όγδοη θέση σε κεφαλαιοποίηση αγοράς, έχει καταγράψει μόνο μια μέτρια αύξηση 2,4%.

Ωστόσο, και τα μικρότερα κρυπτονομίσματα meme επίσης σημειώνουν σημαντική άνοδο. Για παράδειγμα, το dogwifhat (WIF) βασισμένο στο Solana, έχει αυξηθεί κατά 21,4%, ξεπερνώντας το SHIB. Το Floki (FLOKI) και το Bonk (BONK) κατάφεραν επίσης να καταγράψουν διψήφιες αυξήσεις. Το Pepe, το οποίο έχει αυξηθεί μόνο κατά 1,1%, φαίνεται να είναι η εξαίρεση, αλλά έχει προσθέσει 18% την περασμένη εβδομάδα.

Όπως αναφέρθηκε από το U.Today, το Shiba Inu (SHIB) κατάφερε για λίγο να ξεπεράσει το Dogecoin (DOGE) σε κεφαλαιοποίηση αγοράς τον Οκτώβριο του 2021. Μένει να δούμε αν θα έχει αρκετή δυναμική για να επαναλάβει αυτό το κατόρθωμα φέτος. Μέχρι στιγμής, υπάρχει ακόμη ένα κενό 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ των δύο αντίπαλων κρυπτονομισμάτων meme.

Παρά την πρόσφατη άνοδο της τιμής, το SHIB εξακολουθεί να είναι κάτω κατά 66% από την κορυφή που επιτεύχθηκε στις 28 Οκτωβρίου 2021. Σύμφωνα με τα δεδομένα που παρέχονται από το IntoTheBlock, το 70% των κατόχων SHIB βγάζουν χρήματα στις τρέχουσες τιμές. Η συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων (76%) κατέχουν το κρυπτονόμισμα για περισσότερο από ένα χρόνο.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *