Home » Τι Συμβαίνει με το DOGE;
Posted in

Τι Συμβαίνει με το DOGE;

Τι Συμβαίνει με το DOGE;

Δυστυχώς, το Dogecoin δεν έχει δείξει ισχυρή απόδοση.

Τα δεδομένα on-chain του Dogecoin υποδηλώνουν ότι οι φάλαινες εγκαταλείπουν σιγά-σιγά τις θέσεις τους και απομακρύνονται από το αγαπημένο meme coin. Δυστυχώς, υπάρχει η πιθανότητα περαιτέρω κατάρρευσης για το DOGE, ειδικά χωρίς την πολυπόθητη υποστήριξη των μεγάλων επενδυτών.

Με λύπη, το DOGE μπορεί να βιώσει πρόσθετες καταρρεύσεις ιδιαίτερα εν τη απουσία της κρίσιμης στήριξης από τους μεγαλύτερους επενδυτές. Η τρέχουσα κατάσταση αποτυπώνεται καλύτερα από τα πρόσφατα δεδομένα και διαγράμματα. Υπάρχει μια αξιοσημείωτη μείωση στον αριθμό των μεγάλων συναλλαγών. Μέχρι τις 2 Ιουνίου, υπήρχαν μόνο 718 συναλλαγές, μειωμένες από τις 54.000 στις 27 Μαΐου, που ήταν η υψηλότερη των επτά ημερών.

Αυτό το μοτίβο υποδηλώνει σημαντική μείωση στη δραστηριότητα των φαλαινών, η οποία μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην αξία και τη σταθερότητα του Dogecoin. Ένα παρόμοιο μοτίβο εμφανίζεται όταν εξετάζουμε τον όγκο των μεγάλων συναλλαγών. Ένα υψηλό επτά ημερών των 8,65 δισεκατομμυρίων DOGE στις 29 Μαΐου ακολουθήθηκε από απότομη πτώση του όγκου στα 4,6 δισεκατομμύρια DOGE μέχρι τις 2 Ιουνίου.

Οι μεγάλοι επενδυτές που ιστορικά ήταν κρίσιμοι στη διατήρηση και την επηρεασία της τιμής των κρυπτονομισμάτων που βασίζονται στο συναίσθημα δείχνουν σημάδια μειούμενου ενδιαφέροντος, όπως φαίνεται στην πτώση.

Αυτές οι μετρήσεις on-chain απεικονίζονται στο διάγραμμα DOGE/USDT. Η τιμή δυσκολεύεται να παραμείνει πάνω από τους σημαντικούς κινητούς μέσους όρους. Χωρίς να αναφέρουμε τον RSI, ο οποίος δείχνει μια ανάγνωση κοντά στο 50. Η ουδετερότητα αυτού του ταλαντωτή ορμής επίσης υποδηλώνει ότι το Dogecoin είναι απίθανο να δει μια έκρηξη μεταβλητότητας, επομένως την έλλειψη ενδιαφέρουσας κίνησης.

Σημαντικός όγκος συναλλαγών είναι συνήθως απαραίτητος για την επικύρωση μακροπρόθεσμων αυξήσεων τιμών. Οι ανησυχίες για πιθανή κατάρρευση της τιμής του DOGE εντείνονται από την τρέχουσα έλλειψη αξιοσημείωτου όγκου.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *