Home » Τι βλέπουν οι Αναλυτές για το Bitcoin, πότε θα ξεπεράσει τα 70k
Posted in

Τι βλέπουν οι Αναλυτές για το Bitcoin, πότε θα ξεπεράσει τα 70k

bitcoin teleftaia nea

Το Bitcoin παρέμεινε κοντά σε βασικά επίπεδα τιμών BTC μέχρι το εβδομαδιαίο κλείσιμο στις 26 Μαΐου, καθώς οι συναλλαγές του Σαββατοκύριακου επικεντρώθηκαν στα $69.000.

Η ρευστότητα της τιμής του BTC πυκνώνει στο εβδομαδιαίο κλείσιμο

Τα δεδομένα από το Cointelegraph Markets Pro και το TradingView έδειξαν ισχυρή απόδοση του ζεύγους BTC/USD, το οποίο πέρασε προσωρινά τα $69.500 πριν συγκεντρωθεί ξανά.

Η ανοδική κίνηση του Σαββατοκύριακου, την οποία κάποιοι παρατηρητές της αγοράς προέβλεψαν, παρέμεινε παρόλα αυτά περιορισμένη από γνωστές ζώνες αντίστασης.

“Καθώς η τιμή κυμαίνεται γύρω στα ~$69K, υπάρχει κάποια ρευστότητα που συσσωρεύεται και στις δύο πλευρές,” έγραψε ο δημοφιλής trader Daan Crypto Trades σε μέρος της τελευταίας του ανάλυσης στο X (πρώην Twitter).

Ένα συνοδευτικό γράφημα έδειξε συγκεντρώσεις ρευστότητας για το ζεύγος perpetual swaps BTC/USDT στο μεγαλύτερο παγκόσμιο χρηματιστήριο, το Binance.

Σε όλα τα βιβλία εντολών του BTC, ωστόσο, η ρευστότητα αυξανόταν γύρω από την τρέχουσα τιμή spot, οδηγώντας σε χαμηλότερη μεταβλητότητα αλλά αυξάνοντας τις πιθανότητες μιας “ρευστότητας raid” αργότερα.

Συνεχίζοντας, ο Keith Alan, συνιδρυτής του trading resource Material Indicators, τόνισε τη σημασία της μετατροπής των $69.000 σε επίπεδο στήριξης.

“Το Bitcoin έχασε ξανά τα $69K. Είναι το πιο ισχυρό και σημαντικό επίπεδο αντίστασης στο γράφημα,” δήλωσε σε μέρος της τελευταίας του ανάρτησης στο X.

Στο θέμα της αντίστασης, εν τω μεταξύ, ο δημοφιλής trader και αναλυτής Rekt Capital έστρεψε την προσοχή στο επίπεδο πάνω από τα $71.000.

Ενημερώνοντας τους συνδρομητές του στο X σχετικά με τη δράση τιμών του BTC μετά το block subsidy halving του Απριλίου, επιβεβαίωσε ότι η αγορά είχε εξέλθει από τη “ζώνη κινδύνου” που συνήθως συνοδεύει τέτοια γεγονότα.

Παρά αυτό, οι bulls δεν έχουν βγει ακόμα από τη δύσκολη θέση.

“Από τότε που τελείωσε η ‘Ζώνη Κινδύνου’ του Bitcoin μετά το Halving, το Bitcoin εκτινάχθηκε στα $71.500. Ωστόσο, ~$71.500 είναι όπου βρίσκεται η Αντίσταση Υψηλής Εμβέλειας της Μακροχρόνιας Επανασυσσώρευσης και εκεί είναι που το Bitcoin απορρίφθηκε,” εξήγησε ο Rekt Capital.

Εάν αυτό συνέβαινε, το μηνιαίο κλείσιμο του Μαΐου θα μπορούσε ακόμα να κλείσει με κόκκινο, ακολουθώντας τα προηγούμενα τρία χρόνια, σύμφωνα με τα δεδομένα από το monitoring resource CoinGlass.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *