Home » Το Bitcoin Ανακτά τα $62,000 Καθώς ο Δείκτης Φόβου και Απληστίας Φτάνει σε Ουδέτερο Επίπεδο
Posted in

Το Bitcoin Ανακτά τα $62,000 Καθώς ο Δείκτης Φόβου και Απληστίας Φτάνει σε Ουδέτερο Επίπεδο

Το Bitcoin Ανακτά τα $62,000 Καθώς ο Δείκτης Φόβου και Απληστίας Φτάνει σε Ουδέτερο Επίπεδο

Στην παρούσα ανάρτηση:

  • Το Bitcoin ανακτά τα $62,000 για σύντομο χρονικό διάστημα καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων ανακάμπτει.
  • Ο Δείκτης Φόβου και Απληστίας κρυπτονομισμάτων φτάνει σε ουδέτερο επίπεδο.
  • Το Ethereum αυξάνεται με διψήφιο ποσοστό, καταγράφοντας μεγαλύτερα κέρδη από το Bitcoin.

Το Bitcoin τελικά ανέκτησε το επίπεδο των $62,000 καθώς ο Δείκτης Φόβου και Απληστίας για τα κρυπτονομίσματα έφτασε σε ουδέτερο επίπεδο. Το Ethereum κατέγραψε διψήφια άνοδο τις τελευταίες 24 ώρες, ανακτώντας το επίπεδο των $2,600.

Γενικά, τα κρυπτονομίσματα συνέχισαν την ανοδική τους πορεία μετά την αρνητική έναρξη της εβδομάδας με μια μεγάλη πτώση. Η Δευτέρα έφερε ένα σοβαρό κραχ στην αγορά, όπου το Bitcoin έπεσε σε χαμηλό επίπεδο των $49,000.

Το Ethereum δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς έπεσε σε χαμηλό επίπεδο των $2,100. Το συνολικό κεφάλαιο της αγοράς κρυπτονομισμάτων επίσης έπεσε στο επίπεδο των $1,8 τρισεκατομμυρίων κατά τη διάρκεια αυτής της αναταραχής.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες, η αγορά κρυπτονομισμάτων ακολουθεί μια σταθερή ανοδική πορεία, με το παγκόσμιο κεφάλαιο της αγοράς να αυξάνεται κατά 6,4%, φτάνοντας στα $2,13 τρισεκατομμύρια. Τα δεδομένα από το CoinMarketCap δείχνουν ότι το Bitcoin άγγιξε τα $62,600 πριν πέσει στην τρέχουσα τιμή των $60,900.

Το Ethereum Παρουσιάζει Διψήφια Κέρδη

Το Ethereum αψήφησε όλες τις προσδοκίες και κατέγραψε διψήφια κέρδη τις τελευταίες 24 ώρες. Μια πρόσφατη αναφορά της QCP Capital ανέφερε ότι το Ethereum συνέχιζε να υστερεί στην ανάκαμψη της αγοράς.

Ωστόσο, τις τελευταίες 24 ώρες, το Ethereum αυξήθηκε κατά σχεδόν 11%. Το ETH ανέκτησε το επίπεδο των $2,700 και τώρα διαπραγματεύεται στα $2,680 τη στιγμή που γράφεται το κείμενο.

Άλλα altcoins δεν αποτέλεσαν εξαίρεση, καθώς η Solana ανέκαμψε από ένα χαμηλό επίπεδο των $110 κατά τη διάρκεια του κραχ της αγοράς, φτάνοντας στην τρέχουσα τιμή των $157. Η αγορά κρυπτονομισμάτων, η οποία βρισκόταν σε έντονο φόβο τις τελευταίες ημέρες, έχει ανέβει σε ουδέτερο επίπεδο στο 56.

Το Άλμα του Bitcoin Εκκαθαρίζει Σχεδόν $100 Εκατομμύρια σε Shorts

Σύμφωνα με τα δεδομένα της Coinglass, το πρόσφατο άλμα στην τιμή του Bitcoin εκκαθάρισε σχεδόν $100 εκατομμύρια αξίας short ή πτωτικών θέσεων. Επιπλέον, οι εκκαθαρίσεις short του Ethereum ξεπέρασαν τα $50 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, πάνω από 52,000 traders εκκαθαρίστηκαν, με τις εκκαθαρίσεις να φτάνουν τα $221 εκατομμύρια. Τα δεδομένα της Coinglass δείχνουν ότι η μεγαλύτερη μεμονωμένη εκκαθάριση συνέβη στην Binance, με αξία $12,99 εκατομμύρια.

Οι καθημερινές νέες διευθύνσεις του Bitcoin δείχνουν επίσης μια ενδιαφέρουσα τάση καθώς η τιμή αυξάνεται. Σύμφωνα με τα δεδομένα της IntoTheBlock, από τον Νοέμβριο του 2023, ο αριθμός των καθημερινών νέων διευθύνσεων ήταν σε πτωτική τάση.

Η IntoTheBlock επισήμανε ότι αυτό ήταν ένα πτωτικό σήμα από την πλευρά του λιανικού εμπορίου. Ωστόσο, τα πιο πρόσφατα δεδομένα δείχνουν μια αλλαγή σε αυτή την τάση, καθώς ο αριθμός των νέων διευθύνσεων βρίσκεται σε ανοδική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτή η αλλαγή της τάσης θεωρείται ως ανανέωση του ενδιαφέροντος από τους λιανικούς επενδυτές.

Συμπέρασμα

Η ανάκτηση του Bitcoin στο επίπεδο των $62,000 και η ουδετερότητα του Δείκτη Φόβου και Απληστίας δείχνουν μια πιθανή σταθεροποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων μετά από μια δύσκολη εβδομάδα. Η εντυπωσιακή απόδοση του Ethereum και άλλων altcoins επιβεβαιώνει την ανάκαμψη της αγοράς, ενώ η αύξηση του αριθμού των νέων διευθύνσεων για το Bitcoin υποδηλώνει ανανεωμένο ενδιαφέρον από τους επενδυτές.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *