Home » Το Floki γίνεται το πιο καυτό memecoin με κέρδη 17%
Posted in

Το Floki γίνεται το πιο καυτό memecoin με κέρδη 17%

Το κρυπτονόμισμα με θέμα τα σκυλιά, Floki, σημείωσε άλλη μια εντυπωσιακή απόδοση την Τρίτη, αναδεικνυόμενο ως το πιο καυτό memecoin στην αγορά.

Τι συνέβη: Το νόμισμα που πήρε το όνομά του από τον σκύλο Shiba Inu του CEO της Tesla, Elon Musk, ήταν το τέταρτο καλύτερο κρυπτονόμισμα σε απόδοση και το μεγαλύτερο memecoin κερδισμένο τις τελευταίες 24 ώρες.
Με διψήφια κέρδη 13%, το νόμισμα ήταν κοντά στο να αγγίξει το υψηλό όλων των εποχών του $0.0003118, που είχε επιτευχθεί κατά την κορύφωση της bull market του 2021. Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του ξεπέρασε τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια τις τελευταίες 24 ώρες.

Τις τελευταίες 24 ώρες, ο όγκος συναλλαγών του FLOKI ανήλθε στα 801 εκατομμύρια δολάρια, υψηλότερος από τα blue-chip meme tokens όπως το Dogecoin.

Γιατί έχει σημασία: Η άνοδος του FLOKI αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση για την νέα γενιά των κρυπτονομισμάτων με θέμα τα σκυλιά, έναν τομέα που παραδοσιακά κυριαρχείται από τα DOGE και SHIB.
Στην πραγματικότητα, έγινε το μεγαλύτερο memecoin στην BNB Chain, με περισσότερους από 417,400 κατόχους.

Κίνηση τιμής: Κατά τη στιγμή της γραφής, το FLOKI διαπραγματευόταν στα $0.0003189, αυξημένο κατά 17% τις τελευταίες 24 ώρες και περισσότερο από 67% τον τελευταίο μήνα, σύμφωνα με τα δεδομένα από το Benzinga Pro.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *