Home » Το Meme Coin FLOKI Εισάγεται σε Κορυφαίο Crypto Platform
Posted in

Το Meme Coin FLOKI Εισάγεται σε Κορυφαίο Crypto Platform

Το Meme Coin FLOKI Εισάγεται σε Κορυφαίο Crypto Platform
  • Το FLOKI πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο με την εισαγωγή του στο Bitstamp, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων της Ευρώπης.

Αυτή η εισαγωγή περιλαμβάνει τα ζεύγη συναλλαγών FLOKI/EUR και FLOKI/USD. Το Bitstamp, που πρόσφατα εξαγοράστηκε από την Robinhood για $200 εκατομμύρια, κατέχει πολυάριθμες άδειες και εγγραφές παγκοσμίως, προσθέτοντας αξιοπιστία στην παρουσία του FLOKI στην αγορά. Αυτή η κίνηση θεωρείται ως πιθανός καταλύτης για την ανάπτυξη του FLOKI, με την ομάδα να εκφράζει εμπιστοσύνη στην μελλοντική της επίδραση.

Παρά αυτή την θετική εξέλιξη, η απόδοση της αγοράς του FLOKI παραμένει απογοητευτική. Επί του παρόντος, διαπραγματεύεται στα $0.0001743, έχοντας σημειώσει πτώση 2.4% τις τελευταίες 24 ώρες, με την κεφαλαιοποίησή του να πέφτει στα περίπου $1.66 δισεκατομμύρια. Παρόλο που ο όγκος συναλλαγών αυξήθηκε ελαφρώς στα $236 εκατομμύρια, καθιστώντας το το 30ο πιο διαπραγματευόμενο κρυπτονόμισμα, η εμπιστοσύνη των επενδυτών φαίνεται να μειώνεται.

Εκτός από το Bitstamp, το FLOKI έχει επίσης εισαχθεί στο Binance, μαζί με tokens όπως τα FET, NOT, και ZRO, επεκτείνοντας τα ζεύγη συναλλαγών του και ενσωματώνοντάς το περαιτέρω στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Συμπερασματικά

Η εισαγωγή του FLOKI στο Bitstamp αποτελεί σημαντική εξέλιξη που μπορεί να ενισχύσει την αξιοπιστία και την αποδοχή του στην αγορά. Ωστόσο, παρά την θετική αυτή κίνηση, η τρέχουσα απόδοση του FLOKI στην αγορά δείχνει σημάδια πτώσης και η εμπιστοσύνη των επενδυτών παραμένει αβέβαιη. Οι μελλοντικές εξελίξεις στην αγορά θα καθορίσουν εάν το FLOKI μπορεί να αξιοποιήσει αυτό το ορόσημο για να ανακάμψει και να αναπτυχθεί περαιτέρω.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *