Home » Το XRP Εκτοξεύεται κατά 18% μετά από Μερική Νίκη της Ripple έναντι της SEC
Posted in

Το XRP Εκτοξεύεται κατά 18% μετά από Μερική Νίκη της Ripple έναντι της SEC

Το XRP Εκτοξεύεται κατά 18% μετά από Μερική Νίκη της Ripple έναντι της SEC

Συνοπτικά

  • Το token XRP της Ripple σημείωσε άνοδο 18% τις τελευταίες 24 ώρες μετά από μια μερική νομική νίκη κατά της SEC.
  • Αυτό το ράλι, που χαρακτηρίζεται από αύξηση 202% στον όγκο συναλλαγών, υποδηλώνει ισχυρή αισιοδοξία στην αγορά.
  • Επιπλέον, οι “φάλαινες” του XRP αύξησαν τις θέσεις τους, συμβάλλοντας στην ανοδική πορεία του περιουσιακού στοιχείου.

Η τιμή του token XRP της Ripple εκτοξεύθηκε κατά 18% τις τελευταίες 24 ώρες, οδηγώντας την αγορά ως ο κορυφαίος κερδισμένος. Αυτό συνέβη μετά την απόφαση της ομοσπονδιακής δικαστού Analisa Torres την Τετάρτη, η οποία διέταξε την Ripple Labs να πληρώσει πολιτική ποινή ύψους 125 εκατομμυρίων δολαρίων και να αποφύγει μελλοντικές παραβιάσεις των νόμων περί κινητών αξιών, ολοκληρώνοντας έτσι τη μακροχρόνια νομική μάχη με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC).

Οι Επενδυτές της Ripple Ζητούν Περισσότερα

Τη στιγμή του τύπου, το έβδομο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση αγοράς διαπραγματεύεται στα 0,60 δολάρια. Η άνοδος της τιμής συνοδεύτηκε από μια εκρηκτική αύξηση στον ημερήσιο όγκο συναλλαγών. Κατά τις τελευταίες 24 ώρες, ο όγκος συναλλαγών του XRP ξεπέρασε τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 202%.

Η άνοδος στην τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου και στον όγκο συναλλαγών του υποδηλώνει την παρουσία αισιοδοξίας στην αγορά. Αυτό υπογραμμίζει την αυξημένη ζήτηση για το περιουσιακό στοιχείο, που πιθανότατα θα συνεχίσει να αυξάνει την τιμή του.

Η υψηλή κερδοφορία των συναλλαγών XRP τις τελευταίες 24 ώρες έχει επίσης ωθήσει τους επενδυτές να είναι πιο ενεργοί. Μια ανάλυση του όγκου συναλλαγών του XRP στην αλυσίδα αποκαλύπτει ότι η πλειονότητα των επενδυτών έχει καταγράψει κέρδη τις τελευταίες 24 ώρες.

Αυτή τη στιγμή, ο λόγος κέρδους-ζημίας βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο των δύο τελευταίων εβδομάδων στο 1,92. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε συναλλαγή που οδηγεί σε ζημία, 1,92 συναλλαγές αποφέρουν κέρδος.

Επιπλέον, οι “φάλαινες” του XRP έχουν αυξήσει τη συσσώρευση των tokens τους τις τελευταίες 24 ώρες. Σύμφωνα με τα δεδομένα της Santiment, ο αριθμός των φαλαινών του XRP που κατέχουν μεταξύ 1.000.000 και 10.000.000 tokens αυξήθηκε κατά 2% κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Στις 1.629 τη στιγμή του τύπου, ο αριθμός τους είναι ο υψηλότερος από τον Αύγουστο του 2023.

Πρόβλεψη Τιμής του XRP: Το Altcoin Αναζητά Περισσότερα Κέρδη

Οι κινήσεις της τιμής του XRP σε γράφημα 12 ωρών αποκαλύπτουν την πιθανότητα συνέχισης του ράλι. Για παράδειγμα, οι ενδείξεις από τον Δείκτη Κατεύθυνσης Κίνησης (DMI) δείχνουν ότι σημειώθηκε μια ανοδική διασταύρωση του θετικού δείκτη κατεύθυνσης (+DI) (μπλε) και του αρνητικού δείκτη κατεύθυνσης (-DI) (κόκκινο) μετά την απόφαση της δικαστού Torres.

Ο DMI ενός περιουσιακού στοιχείου μετρά τη δύναμη της τάσης του. Όταν ο +DI διασταυρώνεται πάνω από τον -DI, αυτό είναι ένα ανοδικό σημάδι που υποδηλώνει αύξηση της αγοραστικής πίεσης και ενίσχυση της δύναμης των αγοραστών στην αγορά.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Δείκτη Σύγκλισης/Απόκλισης Κινητών Μέσων (MACD) του XRP, η γραμμή MACD (μπλε) διασταυρώθηκε πάνω από τη γραμμή σήματος (πορτοκαλί) την Τετάρτη. Αυτό είναι επίσης ένα ανοδικό σήμα, που δείχνει ότι η ορμή της τιμής του token έχει αυξηθεί.

Αυτή η διασταύρωση συχνά υποδηλώνει ότι η βραχυπρόθεσμη ορμή του περιουσιακού στοιχείου είναι ισχυρότερη από τη μακροπρόθεσμη ορμή, παρακινώντας τους επενδυτές να το εξετάσουν για αγορές.

Εάν η ζήτηση για το XRP παραμείνει υψηλή, η τιμή του θα αυξηθεί σε υψηλό πέντε μηνών στα 0,66 δολάρια.

Συμπέρασμα

Η πρόσφατη μερική νίκη της Ripple κατά της SEC οδήγησε σε ένα σημαντικό ράλι για το XRP, με την τιμή του να αυξάνεται κατά 18% και τον όγκο συναλλαγών να εκτοξεύεται. Η αυξημένη ζήτηση από τους επενδυτές, καθώς και η ενίσχυση των θέσεων από τις “φάλαινες” του XRP, υποδηλώνουν ότι η ανοδική πορεία μπορεί να συνεχιστεί. Οι τεχνικοί δείκτες υποστηρίζουν επίσης τη δυναμική του περιουσιακού στοιχείου, αφήνοντας περιθώρια για περαιτέρω κέρδη στο άμεσο μέλλον.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *