Home » Βέλτιστα και Χειρότερα Altcoins για τη Δεύτερη Εβδομάδα του Ιουνίου 2024
Posted in

Βέλτιστα και Χειρότερα Altcoins για τη Δεύτερη Εβδομάδα του Ιουνίου 2024

Βέλτιστα και Χειρότερα Altcoins για τη Δεύτερη Εβδομάδα του Ιουνίου 2024

Την περασμένη εβδομάδα, η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει βιώσει μικτά συναισθήματα. Ενώ ορισμένα περιουσιακά στοιχεία έχουν φτάσει σε νέα υψηλά, άλλα έχουν κατρακυλήσει σε νέα χαμηλά. Τα Oasis (ROSE) και Toncoin (TON) αναδείχθηκαν ως τα κορυφαία επιδιδόμενα altcoins. Αντίθετα, τα Floki (FLOKI) και Wormhole (W) κατέγραψαν τις μεγαλύτερες απώλειες κατά την ίδια περίοδο.

Το Oasis (ROSE) Σκαρφαλώνει σε Δίμηνο Υψηλό

Η τιμή ανά διακριτικό Oasis (ROSE) έχει αυξηθεί κατά 8% την τελευταία εβδομάδα. Το altcoin διαπραγματεύεται αυτήν τη στιγμή στα $0,12, την υψηλότερη τιμή του από τις 8 Απριλίου.
Αυτή τη στιγμή, το altcoin βρίσκεται πάνω από τον 20ήμερο Εκθετικό Κινητό Μέσο Όρο (EMA). Αυτός ο κινητός μέσος όρος παρακολουθεί τη μέση τιμή του διακριτικού τις τελευταίες 20 ημέρες.

Όταν η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου βρίσκεται πάνω από αυτό το επίπεδο, σηματοδοτεί αύξηση της πίεσης αγοράς. Είναι ένα ανοδικό σήμα που υποδηλώνει ότι η τρέχουσα αξία του περιουσιακού στοιχείου είναι υψηλότερη από τη μέση τιμή του τις τελευταίες 20 ημέρες.
Η Γραμμή Aroon Up του ROSE ήταν 85,71%, επιβεβαιώνοντας την τρέχουσα ανοδική τάση. Αυτός ο δείκτης εντοπίζει τη δύναμη της τάσης ενός περιουσιακού στοιχείου και τα πιθανά σημεία αντιστροφής της τιμής.

Όταν η Γραμμή Aroon Up ενός περιουσιακού στοιχείου είναι κοντά στο 100, δείχνει ότι η ανοδική τάση είναι ισχυρή και ότι το πιο πρόσφατο υψηλό επιτεύχθηκε σχετικά πρόσφατα.
Εάν διατηρηθεί αυτή η τάση, η αξία του ROSE μπορεί να αυξηθεί κατά 8% για να διαπραγματευτεί στα $0,13. Ωστόσο, αν ακυρωθεί, θα μειωθεί για να πωληθεί στα $0,11.

Οι Ταύροι του Toncoin (TON) Αναλαμβάνουν

Η τιμή του Toncoin (TON), του κρυπτονομίσματος που συνδέεται με την δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, έχει εκτοξευτεί κατά 5% τις τελευταίες επτά ημέρες. Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών του TON επίσης αυξήθηκε κατά την περίοδο ανασκόπησης.

Κατά τη στιγμή της συγγραφής, ο όγκος συναλλαγών του TON ανέρχεται στα $517 εκατομμύρια. Η τελευταία φορά που ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών του altcoin ήταν τόσο υψηλός ήταν στις 16 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον Δείκτη Κατεύθυνσης Κίνησης (DMI) του TON, το θετικό συναίσθημα που ακολουθεί το altcoin είναι σημαντικό. Οι αναγνώσεις από αυτόν τον δείκτη δείχνουν τον θετικό δείκτη κατεύθυνσης (πράσινος) να βρίσκεται πάνω από τον αρνητικό δείκτη (κόκκινος).

Ο ΔΜΙ ενός περιουσιακού στοιχείου εντοπίζει την κατεύθυνση και τη δύναμη μιας τάσης. Όταν ο θετικός δείκτης βρίσκεται πάνω από τον αρνητικό δείκτη, επιβεβαιώνει την ανοδική τάση της αγοράς και υποδηλώνει ότι η αγοραστική δυναμική υπερβαίνει τις πωλήσεις του διακριτικού.

Ο θετικός Δείκτης Elder-Ray του TON επιβεβαιώνει την ανοδική του τάση. Αυτός ο δείκτης εντοπίζει την κατεύθυνση των τάσεων της τιμής ενός περιουσιακού στοιχείου και τις πιθανές ευκαιρίες αγοράς ή πώλησης στην αγορά.

Όταν η αξία του είναι θετική, είναι ένα ανοδικό σήμα που υποδηλώνει ότι η συσσώρευση του διακριτικού υπερβαίνει τη διανομή. Εάν το θετικό συναίσθημα συνεχίσει να αυξάνεται, η τιμή του TON μπορεί να ξεπεράσει τα $8,05. Ωστόσο, αν οι έμποροι αρχίσουν να πραγματοποιούν κέρδη και οι πωλήσεις του TON αυξηθούν, η τιμή του μπορεί να καταρρεύσει στα $7,05.

Το Floki (FLOKI) Κάνει Πρωτοκαθεδρία στις Απώλειες

Το δημοφιλές meme coin Floki (FLOKI) είναι το κορυφαίο altcoin με τις περισσότερες απώλειες την τελευταία εβδομάδα. Ανταλλάσσοντας χέρια στα $0,00021 κατά τη στιγμή της συγγραφής, η τιμή του διακριτικού με θέμα τον σκύλο έχει μειωθεί κατά 32% τις τελευταίες επτά ημέρες.

Η πτώση της τιμής του οφείλεται εν μέρει στις σημαντικές εκροές από κατόχους μεγάλων ποσοτήτων που παρατηρήθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Για παράδειγμα, στις 12 Ιουνίου, η εκροή μεγάλων κατόχων του FLOKI ανήλθε σε 253 δισεκατομμύρια FLOKI, αξίας $53 εκατομμυρίων στις τρέχουσες τιμές της αγοράς.
Το meme coin κατέγραψε για τελευταία φορά τόσο υψηλές εκροές στις 9 Μαρτίου.

Εάν η ζήτηση για το FLOKI συνεχίσει να μειώνεται, η αξία του μπορεί να πέσει στα $0,00020. Ωστόσο, αν η δραστηριότητα των μεγάλων κατόχων αυξηθεί και το γενικό συναίσθημα προς το altcoin γίνει θετικό, η τιμή του μπορεί να ανέλθει στα $0,00022.

Το Wormhole (W) Φέρνει Μείωση 30% στα Κέρδη των Επενδυτών

Το W, το εγγενές διακριτικό της διασταυρούμενης αλυσίδας Wormhole, έχει δει την αξία του να μειώνεται κατά 30% την τελευταία εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα $0,48.
Στην τρέχουσα τιμή του, το altcoin διαπραγματεύεται κάτω από τον 20ήμερο EMA (μπλε) και τον 50ήμερο Μικρό Κινητό Μέσο Όρο (πορτοκαλί).

Όταν η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου διαπραγματεύεται κάτω από αυτούς τους κινητούς μέσους όρους, επιβεβαιώνει την καθοδική τάση της αγοράς και υποδηλώνει ότι η συνολική τάση των τελευταίων μηνών ήταν αρνητική. Οι έμποροι συχνά το θεωρούν αυτό ως σήμα για να πουλήσουν τις θέσεις τους ή να ανοίξουν σύντομες θέσεις.

Εάν οι έμποροι εντείνουν τις προσπάθειες διανομής του W, η τιμή του μπορεί να πέσει στα $0,46.Εάν η τάση αντιστραφεί και η αγοραστική δυναμική αυξηθεί, το altcoin μπορεί να ανακάμψει στα $0,51.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *