Home » Βοηθούν τα Οικονομικά Δεδομένα Αυτής της Εβδομάδας να Ανακάμψουν οι Κρυπτοαγορές από την Αδράνεια;
Posted in

Βοηθούν τα Οικονομικά Δεδομένα Αυτής της Εβδομάδας να Ανακάμψουν οι Κρυπτοαγορές από την Αδράνεια;

Βοηθούν τα Οικονομικά Δεδομένα Αυτής της Εβδομάδας να Ανακάμψουν οι Κρυπτοαγορές από την Αδράνεια;

Υπάρχει ένα σύντομο αλλά πολυάσχολο πρόγραμμα στην οικονομική ατζέντα των Ηνωμένων Πολιτειών αυτή την εβδομάδα και οι κρυπτοαγορές παραμένουν ήσυχες. Μήπως αυτό πρόκειται να αλλάξει;

Οι κρυπτοαγορές παρέμειναν αμετάβλητες το Σαββατοκύριακο με πολύ λίγη κίνηση για τα μεγάλα νομίσματα και η συνολική κεφαλαιοποίηση να παραμένει γύρω στα 2,54 τρισεκατομμύρια δολάρια, όπου βρισκόταν για την περασμένη εβδομάδα.

Υπάρχει αργία την Τετάρτη στις ΗΠΑ, οπότε οι χρηματιστηριακές αγορές θα είναι κλειστές και οι κρυπτοαγορές πιθανόν να παραμείνουν αδρανείς.

Παρ’ όλα αυτά, τα δεδομένα για τις λιανικές πωλήσεις και οι αναφορές PMI (δείκτης διαχειριστών αγορών) μπορεί να ρίξουν φως στην πορεία της οικονομικής ανάκαμψης.

Οικονομική Ατζέντα 17-21 Ιουνίου

Οι αναφορές για τις λιανικές πωλήσεις του Μαΐου αναμένονται την Τρίτη, παρέχοντας πληροφορίες για τις καταναλωτικές δαπάνες σε διαρκή και μη διαρκή αγαθά, κάτι που βοηθά να εκτιμηθεί η υγεία της οικονομίας, οι καταναλωτικές συνήθειες και οι πιέσεις πληθωρισμού από την πλευρά της ζήτησης.
Οι αναφορές για την βιομηχανική παραγωγή στις ΗΠΑ αναμένονται επίσης στις 18 Μαΐου, αλλά αυτές έχουν μικρή επίδραση στη γενικότερη αγορά και τη δραστηριότητα συναλλαγών.

Η αναφορά PMI για την παραγωγή του Ιουνίου από την S&P Global αναμένεται την Παρασκευή. Αυτά τα δεδομένα αποτυπώνουν τις επιχειρηματικές συνθήκες στον τομέα της μεταποίησης, ο οποίος συμβάλλει σημαντικά στο συνολικό ΑΕΠ και θεωρείται σημαντικός δείκτης των επιχειρηματικών συνθηκών και της συνολικής οικονομικής κατάστασης στις ΗΠΑ.

Πολλοί αναλυτές πιστεύουν τώρα ότι η πολιτική προοπτική της Ομοσπονδιακής Τράπεζας τείνει προς μια πιο συντηρητική στάση.Παρ’ όλα αυτά, αν οι οικονομικές αναφορές τους επόμενους μήνες επιβεβαιώσουν την προοπτική της αποπληθωριστικής πίεσης και της επιστροφής των πιέσεων στις τιμές στο φυσιολογικό, οι προσδοκίες για μείωση των επιτοκίων μπορεί να επιταχυνθούν.

Αυτό θα ήταν καλό για τα υψηλού κινδύνου περιουσιακά στοιχεία όπως τα altcoins, καθώς περισσότερη ρευστότητα και χαμηλότερα επιτόκια σημαίνουν ευκολότερη πρόσβαση σε κεφάλαια για επενδύσεις.Ωστόσο, η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ προβλέπει τώρα μόνο μία μείωση επιτοκίου φέτος, μειώνοντας από τις τρεις που είχε προβλέψει τον Μάρτιο, έτσι η “altseason” μπορεί να αργήσει μερικούς μήνες ακόμη.

Επίδραση στην Κρυπτοαγορά

Είναι απίθανο να επηρεάσουν οι οικονομικές αναφορές αυτής της εβδομάδας τις αγορές κρυπτονομισμάτων, οπότε αναμένεται άλλη μία εβδομάδα χαμηλής μεταβλητότητας.

Το Bitcoin έχει πέσει ξανά, διαπραγματευόμενο κάτω από τα 66.000 δολάρια αυτή τη στιγμή, μετά από ένα Σαββατοκύριακο κολλημένο λίγο πάνω από αυτό το επίπεδο.

Το Ethereum έφτασε τα 3.645 δολάρια κατά τις ασιατικές συναλλαγές αλλά έχασε αυτά τα κέρδη τις τελευταίες ώρες, πέφτοντας ξανά κάτω από τα 3.500 δολάρια.

Υπήρχαν περισσότερες απώλειες παρά κέρδη στα altcoins, με μεγαλύτερες απώλειες για τα Shiba Inu (SHIB), Avalanche (AVAX), Uniswap (UNI), και Near Protocol (NEAR).

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *