Home » Ξεκινά η εποχή των Altcoins; Αναλυτής Αποκαλύπτει Σπάνιο Σήμα Αγοράς και Πτώση της Κυριαρχίας του Bitcoin
Posted in

Ξεκινά η εποχή των Altcoins; Αναλυτής Αποκαλύπτει Σπάνιο Σήμα Αγοράς και Πτώση της Κυριαρχίας του Bitcoin

Ξεκινά η εποχή των Altcoins; Αναλυτής Αποκαλύπτει Σπάνιο Σήμα Αγοράς και Πτώση της Κυριαρχίας του Bitcoin

Κύρια σημεία της ιστορίας:

  • Αναμένεται αύξηση των altcoins μόλις η κυριαρχία του Bitcoin σπάσει από το αυξανόμενο σχήμα σφήνας.
  • Οι αναλυτές προβλέπουν ότι τα altcoins μπορεί να υπεραποδώσουν σε σχέση με το Bitcoin στο τέταρτο τρίμηνο, σηματοδοτώντας πιθανή έκρηξη.
  • Η εποχή των altcoins απέχει ακόμα, με τον δείκτη της Blockchaincenter να βρίσκεται στο 27, κάτω από τον στόχο του 75.

Καθώς το Bitcoin αγγίζει την χαμηλότερη τιμή του και η κυριαρχία του στην αγορά των κρυπτονομισμάτων πέφτει, οι αναλυτές υποδεικνύουν ότι η εποχή των altcoins είναι έτοιμη να ξεκινήσει σύντομα. Πρόσφατη ανάλυση κορυφαίων ειδικών στον χώρο των κρυπτονομισμάτων εντόπισε ένα βασικό μοτίβο που μπορεί να σηματοδοτήσει μια μεγάλη αλλαγή στο τοπίο των κρυπτονομισμάτων. Ακολουθούν τα βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε.

Είναι τα altcoins έτοιμα για έκρηξη;

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Twitter, ο γνωστός trader κρυπτονομισμάτων Captain Faibik ανέδειξε τον σχηματισμό μιας αυξανόμενης σφήνας στην κυριαρχία του Bitcoin στο εβδομαδιαίο διάγραμμα. Αυτό το τεχνικό μοτίβο συχνά υποδηλώνει μια πιθανή αντιστροφή ή διάσπαση στην τάση της αγοράς.

Σύμφωνα με τον Faibik, η πραγματική άνοδος των altcoins θα ξεκινήσει μόλις η κυριαρχία του Bitcoin σπάσει από αυτή την αυξανόμενη σφήνα. Ωστόσο, η αυξανόμενη σφήνα είναι συνήθως ένα πτωτικό σήμα, υποδεικνύοντας ότι η κυριαρχία του Bitcoin μπορεί να αποδυναμωθεί σύντομα.

Αυτή η πιθανή διάσπαση θα μπορούσε να δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για μια σημαντική αλλαγή, όπου τα altcoins θα κερδίσουν έδαφος και θα προσελκύσουν περισσότερες επενδύσεις.

Σπάνιο Σήμα Αγοράς για Altcoins

Συμβαδίζοντας με την ανάλυση του Faibik, ο γνωστός αναλυτής κρυπτονομισμάτων Mikybull Crypto τόνισε την εμφάνιση ενός σπάνιου σήματος αγοράς που μόλις εμφανίστηκε στο διάγραμμα κυριαρχίας των altcoins.

Αυτό το σήμα είναι καθοριστικό, καθώς είναι το πρώτο του είδους του που εμφανίζεται στο μακροπρόθεσμο κανάλι συσσώρευσης από το 2016. Αυτό το σπάνιο γεγονός υποδηλώνει ότι τα altcoins δείχνουν έντονη δυναμική και μπορεί να ετοιμάζονται για μια μεγάλη κίνηση.

Εάν οι τάσεις του παρελθόντος συνεχιστούν, θα μπορούσαμε να δούμε τα altcoins να υπεραποδίδουν το Bitcoin και άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα στο τέταρτο τρίμηνο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την έναρξη της εποχής των altcoins.

Δείκτης Δείχνει Καθυστέρηση στην Εποχή των Altcoins

Σύμφωνα με την αναφορά της Blockchaincenter, η εποχή των altcoins εξακολουθεί να είναι μακριά, με τον δείκτη να βρίσκεται μόλις στο 27. Ο στόχος για την έναρξη της εποχής αυτής είναι το 75%, κάτι που φαίνεται να απέχει αρκετά ακόμα. Ωστόσο, ορισμένα altcoins έχουν δείξει εντυπωσιακή ανάπτυξη πρόσφατα.

Για παράδειγμα, το Sun Token (SUN) έχει αυξηθεί κατά 187,63% τις τελευταίες 90 ημέρες. Επιπλέον, το Notcoin (NOT) του δικτύου TON έχει σημειώσει άνοδο 131,71% αυτή την περίοδο.

Συμπέρασμα:

Παρά την πτωτική κυριαρχία του Bitcoin, τα altcoins φαίνονται έτοιμα να κερδίσουν έδαφος, με σπάνια σήματα αγοράς να εμφανίζονται στους δείκτες τους. Αν και η πλήρης έναρξη της εποχής των altcoins μπορεί να αργήσει ακόμα, οι αναλυτές υποδεικνύουν ότι τα altcoins ενδέχεται να υπεραποδώσουν στο τέταρτο τρίμηνο, προσφέροντας ευκαιρίες στους επενδυτές.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *