Home » Το XRP Διασπά Κρίσιμο Επίπεδο: Είναι Αντίστροφη Μέτρηση για Ράλι στα $0,64;
Posted in

Το XRP Διασπά Κρίσιμο Επίπεδο: Είναι Αντίστροφη Μέτρηση για Ράλι στα $0,64;

Το XRP Διασπά Κρίσιμο Επίπεδο: Είναι Αντίστροφη Μέτρηση για Ράλι στα $0,64;

Το ανοδικό momentum του XRP ξεπέρασε το κρίσιμο επίπεδο αντίστασης στα $0,5657.

  • Το XRP διασπά ένα κρίσιμο επίπεδο αντίστασης στα $0,5657.
  • Οι μετρήσεις δείχνουν πιθανή συνέχιση της ανοδικής πορείας.

Το XRP έκανε μια σημαντική κίνηση, διασπώντας το κρίσιμο επίπεδο αντίστασης στα $0,5657 τη στιγμή της δημοσίευσης.

Αυτή η διάσπαση ήρθε μετά από μια διόρθωση τιμής κατά 14% για να καλύψει το κενό δίκαιης αξίας, ένα σημάδι ότι το περιουσιακό στοιχείο αποκτούσε ανοδική ορμή. Αυτή η κίνηση στις τιμές θα μπορούσε να σηματοδοτεί την αρχή μιας ανοδικής τάσης.

Με τη διάσπαση του επιπέδου των $0,5657, οι συμμετέχοντες στην αγορά τώρα παρακολουθούν το επόμενο σημαντικό επίπεδο αντίστασης στα $0,6487.

Η διαδρομή μεταξύ αυτών των δύο σημείων είναι κρίσιμη. Εάν το altcoin καταφέρει να διατηρήσει την ταχύτητά του και να ξεκαθαρίσει τις ρευστοποιήσεις στην πορεία προς τα πάνω, τότε ένα ράλι προς αυτόν τον στόχο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Τα Επίπεδα Ρευστοποίησης του XRP Ζωγραφίζουν Ανοδικό Τοπίο

Η ανάλυση της AMBCrypto για τα δεδομένα του χάρτη θερμότητας ρευστοποιήσεων από το Coinglass υπέδειξε ένα ενδιαφέρον τοπίο ρευστοποιήσεων. Η επόμενη μεγάλη λίμνη ρευστοποιήσεων βρίσκεται στα $0,58, με 208.640 XRP να διακυβεύονται. Πιο σημαντικό, επιπλέον λίμνες ρευστοποιήσεων βρίσκονται πάνω από αυτό το επίπεδο, λειτουργώντας ως μαγνήτες για την τιμή και μπορεί να προκαλέσουν περισσότερες ανοδικές κινήσεις.

Η Δραστηριότητα των Φαλαινών Δείχνει Εμπιστοσύνη

Η διαφορά φάλαινας-λιανικής την ώρα της δημοσίευσης ήταν εντυπωσιακά στα 30,63. Αυτό υποδηλώνει αυξημένο ενδιαφέρον μεταξύ των κατόχων XRP. Αυτή η αυξημένη δραστηριότητα των φαλαινών θα μπορούσε να ξεκινήσει μια σημαντική κίνηση στις τιμές, δεδομένου ότι το επίπεδο αβεβαιότητας έχει ήδη ξεπεραστεί. Έτσι, η πλειοψηφία των φαλαινών μπορεί να πάρει θέσεις αγοράς, παραμένοντας αισιόδοξες για το επίπεδο στόχου των $0,6487.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα δεδομένα ροής καθαρού κεφαλαίου από το Coinglass, υπήρξαν σταθερές εκροές τις τελευταίες 24 ώρες. Αυτό το μοτίβο εκροών, παρά τις αυξανόμενες τιμές, συχνά δείχνει συσσώρευση καθώς οι επενδυτές μεταφέρουν τα περιουσιακά τους στοιχεία εκτός των ανταλλακτηρίων, ενδεχομένως για μακροπρόθεσμη κατοχή. Αυτή η συμπεριφορά δείχνει σημάδια εμπιστοσύνης στις μελλοντικές προοπτικές του XRP.

Συμπέρασμα: Η τεχνική διάσπαση, οι θετικές καθαρές εκροές και η δραστηριότητα των φαλαινών συγκλίνουν για να ζωγραφίσουν ένα ανοδικό τοπίο για το XRP. Ωστόσο, η πορεία προς τα $0,6487 μπορεί πράγματι να είναι εφικτή μόνο εάν το XRP μπορέσει να στηριχθεί σε αυτήν την πρόσφατη επιτυχία και να διατηρήσει την τάση ανοδικής συσσώρευσης.

crypto news, crypto νέα, crypto news greece, newsletter, κρυπτονομίσματα

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *